You are here

Tongkat Ali

Šifra:
1833
Ukratko:
Suplement namenjen muškarcima, za podršku opštem stanju organizma, povećanje libida i energije... Saznaj više
2.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Tongkat Ali

  • Suvi ekstrakt biljke sa 600mg po kapsuli

  • 100:1 ekstrakt velike bioraspoloživosti

  • Povećava libido i testosteron na prirodni način

  • Poboljšava kompoziciju tela

  • Povećava nivo energije i mušku plodnost

  • Redukuje stres

  • Sa Astraginom, za bolju apsorpciju

  • Pogodan za vegetarijance i vegane

 

Tongkat Ali, poznata pod nazivom Long Jack kao i malezijski ženšen je biljka poreklom iz Azije, tačnije njenog jugoistočnog dela : Malezija, Indonezija, Vijetnam, Java, Sumatra, Tajland itd. (latinski Euricoma longifolia). Radi se o izuzetno efikasnom adaptogenu, biljci koju karakteriše sposobnost da pomogne telu da se izbori sa različitim vrstama stresa, uključujući fizički, biloški i hemijski stres.

 

U tradicionalnoj istočnjačkoj medicini ova biljka se koristila kao lek protiv starenja koji pomaže starijim osobama da se prilagode smanjenom nivou energije, raspoloženja i libida koji često dolazi sa godinama. Korišćena je i kao tradicionalni lek za razne upale, dijareju, visok krvni pritisak, anksioznst, seksualnu disfunkciju i sl. međutim u današnje vreme najpopularnija je njegova namena kao prirodni afrodizijak, za prirodno povećanje testosterona, povećanje plodnosti i energije kod muškaraca. Smatra se da ima uticaj i na poboljšanje sportskih performansi i gubitka težine.

 

Kao sastojak proizvoda tu je i Astragin®, standardizovana mešavina ekstrakta korena ženšena (Panax notoginseng) i korena astragalusa (Astragalus membranaceus). Obe biljke poreklom sa istoka, korišćene su u tradicionalnoj istočnjačkoj medicini za poboljšanje imunog sistema, povećanje izdržljivosti i poboljšanje opšteg stanja organizma.

 

Applied Nutrition Tongkat Ali je proizvod specijalno razvijen da podrži vaš libido i muške performanse, smanji stres i poboljša celokupnu kompoziciju tela.

 

Namena: Dodatak ishrani u kapsulama sa biljnim ekstraktima.

Sastojci: suvi ekstrakt korena tongkat ali (Eurycoma longifolia) 100:1; omotač kapsule: hidroksipropilmetilceluloza; Astragin® [mešavina suvih ekstrakata korena ženšena (Panax notoginseng) i korena astragalusa (Astragalus membranaceus) standardizovana na ukupno 1,5% saponina)]; sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat.

Sadržaj aktivnog sastojka

U dnevnoj dozi (1 kapsula)

Suvi ekstrakt korena biljke tongkat ali

600 mg*

Astragin® (standardizovana mešavina ekstrakta korena ženšena i korena astragalusa)

17,5 mg*

*nutritivna referentna vrednost (NRV) nije ustanovljena

Način primene: popiti 1 kapsulu dnevno, pre spavanja, poželjno uz obrok.

Informacije o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuje i mleko, jaja, pšenica, kikiriki, jezgrasto voće, riba i školjkaši.

Upozorenja: Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, doiljama i osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom ako imate dijagnostikovano neko oboljenje ili ste pod terapijom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, udaljeno od direktnih sunčevih zraka. Čuvati van domašaja male dece.

 

Zemlja porekla: Ujedinjeno Kraljevstvo

Uvoznik i distributer za R. Srbiju: Vitalikum d.o.o., Republike Srpske 133, 21410 Futog, Republika Srbija

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške