You are here

Tribu 2000

Proizdođač: 
Šifra:
1701
Ukratko:
2000 mg ekstrakta Tribulusa u 1 tableti 480 mg saponina u 1 tableti Prirodno povećava nivo testosterona Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih...Saznaj više
1.950,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Tribu 2000

  • 2000 mg ekstrakta Tribulusa u 1 tableti

  • 480 mg saponina u 1 tableti

  • Prirodno povećava nivo testosterona

  • Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti, potencija

 

 

Tribulus Terrestis je biljka koja je široko rasprostranjena po svetu i prilagođena je rastu u suvim klimatskim uslovima gde može da preživi još svega nekoliko biljaka. Ova biljka bogata je moćnim biološkim supstancama – saponinima, flavonoidima i alkaloidima. Vekovima se upotrebljava u tradicionalnoj kineskoj i indijskoj medicini.

Suplementi na bazi tribulusa se preporučuju kao nesteroidni preparati biljnog porekla koji na prirodan način povećavaju proizvodnju testosterona. Povećani nivo testosterona potpomaže sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena što je osnov povećanja mišićnih ćelija. Za sportiste je veoma važno da Tribulus Terrestris potpomaže brzu regeneraciju, što je osnov intenzivnijih i delotvornijih treninga, kao i postepeno povećanje mišićne mase.

Velike koristi od uzimanja tribulusa mogu imati i muškarci i žene. Tokom testiranja vršenog prilikom ispitivanja proizvoda, veći broj korisnika primetio je i povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snagu. Takođe, kliničke studije pokazuju da žene koje uzimaju tribulus imaju manje hormonskih disbalansa u menopauzi. Sportiskinje mogu izgubiti masno tkivo i povećati masu i snagu. Jedino ograničenje u primeni tribulusa kod žena je da prekinu uzimanje 5 dana pre mesečnog ciklusa i malo duži vremenski period pre planiranja trudnoće.

 

 

Sastojci: suvi ekstrakt ploda tribulusa (Tribulus terrestris) standardizovan na 24% saponina; sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, kalcijum-fosfat; sredstv protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid, magnezijumove soli masnih kiselina; omotač tablete [sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, hidroksipropil celuloza; modifikovani skrob; trigliceridi srednje dužine lanca; sredstvo protiv zgrudvavanja: talk; stabilizator: polietilenglikol].

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi

(1 tableta)

%NRV*

Ekstrakt ploda tribulusa

-od toga saponina

2000 mg

480 mg

**

**

*NRV=nutritivna referentna vrednost **= NRV nije ustanovljena

Način upotrebe: konzumirati 1 tabletu dnevno, uz čašu vode.

Informacije o alergenima: nema

Upozorenje: proizvod je namenjen muškarcima starijim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama sa dijagnostifikovanim oboljenjima ili pod terapijom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške

Slični proizvodiomogućio Pansport Forum