You are here

Tribulus Pro

Proizdođač: 
Šifra:
731
Ukratko:
Na prirodan način povećava proizvodnju testosterona, poboljšava sportske performanse Saznaj više
2.140,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (1 glas)

Tribulus Pro

 

- Preparat koji na prirodan način povećava proizvodnju testosterona

- Poboljšava sportske performanse

- Poboljšava snagu mišića i ublažava njihovo oštećenje

- Doprinosi potenciji

Svaka Tribulus PRO kapsula kombinacija je 625 mg praha sprašenog ploda i suvog ekstrakta cele biljke što znači da svaka kapsula poseduje deo cele biljke, a sastav kod ovih preparata varira upravo u zavisnosti od toga koji delovi biljke su korišćeni. Ova biljka se karakteriše bogatim hemijskim sastavom, od saponina, sterola, flavonoida, alkaloida do tanina i C vitamina. Babin zub kako je u narodu poznat Tribulus terrestris se koristi u tradicionalnoj medicini već jako dugo i to za pomoć pri napetosti stomaka, dijareju, kamen u bubregu, krvarenju iz nosa, kod kašlja, glavobolje i mastitisa. Koristi se i kao afrodizijak, diuretik i generalno kao tonik. U kineskoj i indijskoj tradicionalnoj (ajurvedskoj, u prevodu “nauka o dugom životu”) medicini se smatra stimulansom muškog polnog nagona i lekom za neplodnost mada je ova biljka poznata i na Balkanu i među južno-evropskim narodima. Pomaže u regulisanju nivoa seksualnog nagona povećavajući procenat slobodnog testosterona kod muškaraca, a može da utiče i na pregnenolon, progesteron i estrogen. Steroli pomažu u sprečavanju uvećanja prostate, a saponini zahvaljujući svojim antibakterijskim i antivirusnim efektima imaju potencijalni uticaj na ceo imuni sistem u ljudskom telu. Od 1970-ih počinje šira upotreba ove biljke i na Zapadu, promovisana od strane sovjetskih bodibildera. Veruje se da poboljšava sportske performanse, povećava snagu mišića te ublažava njihovo oštećenje.

Tribulus Terrestris se preporučuje kao nesteroidni preparat biljnog porekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog testosterona. Pomaže očuvanje tonusa mišića, doprinosi povećanju nivoa telesne energije i potpomaže seksualne funkcije. Ukoliko smatrate da vam treba jedan ovakav proizvod, budite uvereni da se Universal Nutrition potrudio da stvori proizvod koji će vam pomoći da dostignete svoje ciljeve.

Namena: Dodatak ishrani u kapsulama na bazi biljke Tribulus terrestris.

 

Sadržaj aktivnog sastojka

100 g

U 1 kapsuli

%NRV*

Tribulus mešavina – suvi ekstrakt cele biljke Tribulus terrestris (40% saponina) i sprašeni plod Tribulus terrestris

76,2 g

625 mg

**

NRV – nutritivna referentna vrednost; * – NRV nije ustanoveljena

 

Sastojci: Tribulus mešavina – suvi ekstrakt cele biljke Tribulus terrestris standardizovan na 40% saponina i sprašeni plod Tribulus terrestris; kapsula – želatin; sredstva protiv zgrudvavanja – dikalcijum-fosfat i magnezijum-stearat.

 

Način upotrebe: 1-2 kapsule dnevno, najbolje uz jutarnji i večernji obrok.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja: Preparat se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama sa tumorima osetljivim na androgene. Osobe koje su pod rizikom ili imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste neke lekove ili druge dodatke ishrani, pre upotrebe ovog preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, odmah prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom. Pre upotrebe, sportisti treba da se konsultuju sa odgovarajućim sportskim autoritetima. Zbog mogućeg fototoksičnog delovanja, preporučuje se izbegavanje sunčanja ili primena preparata za zaštitu od sunca sa SPF vrednostima većim od 30, tokom primene preparata. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Informacije o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju mleko, soja, jaja, kikiriki, jezgrasto voće, riba, ljuskari i pšenica.

 

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju, na hladnom i suvom mestu, zaštićeno od toplote, vlage i sunčeve svetlosti.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške