You are here

TribuLyn Max 90%

Proizdođač: 
Šifra:
1247
Ukratko:
Dodatak ishrani koji podstiče lučenje hormona testosterona što dovodi do povećanja snage, mišićne mase, smanjenja telesnih masti, bolje seksualne funkcije... Saznaj više
2.590,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

TribuLyn Max 90%

 

  • 750 mg ekstrakta biljke Tribulus terrestris

  • Visok sadržaj saponina (90%)

  • Povećanje sportskih performansi

  • Bolja potencija

 

Babin zub, zubačica (lat. Tribulus terrestris) je jednogodišnja zeljasta biljka iz familije Zygophyllaceae. Rasprostranjena je u sušnim i suptropskim predelima južne Evrope (i na Balkanu), Azije i Severne Amerike. Tradicionalno se koristi za lečenje impotencije i kao tonik za podmlađivanje ali je u savremeno doba sve popularnija među sportistima zbog svog anaboličkog dejstva. Ekstrakt ove biljke je bogat moćnim biološkim supstancama – saponinima, flavonoidima i alkaloidima. Pored njih ova biljka sadrži i druge biološki važne supstance kao što su vitamin C, kalijumove soli, kalcijum, gvožđe, fosfor, itd.

Suplementi na bazi tribulusa se preporučuju kao nesteroidni preparati biljnog porekla koji na prirodan način povećavaju proizvodnju testosterona. Testosteron dalje podstiče sintezu proteina što dovodi do povećanja snage i mišićne mase i bržeg oporavka nakon vežbanja.

Tribulus terrestris je izuzetno popularan među sportistima zbog erogenog efekta i zbog sposobnosti da poveća snagu mišića. Takođe pomaže u očuvanju tonusa mišića, doprinosi povećanju nivoa telesne energije i potpomaže seksualnu funkciju.

 

Jedna doza (1 kapsula) sadrži

Tribulus Terrestris (90% saponina)

750 mg

 

Sastojci: ekstrakt biljke Tribulus Terrestris; želatinska kapsula (želatin, voda, boja: titan-dioksid); sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, silicijum-dioksid.

 

Upotreba: uzimati jednu kapsulu pre spavanja.

 

Alergen info: Može sadržati tragove mleka, jaja, soje, glutena i školjkaša.

 

Upozorenje: Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Držati van domašaja dece. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu, ne u frižideru.

 

Poreklo: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške