You are here

Tribuvar 1000

Proizdođač: 
Šifra:
648
Ukratko:
Testosteron je bez sumnje najbitniji hormon za napredak za bilo koji sport. Njegova najbitnija odlika je da povećava sintezu proteina, što znači brzi oporavak od vežbanja, tako da možete da trenirate jače i brže se oporavite, što rezultuje povećanjem snage i mišićne mase. Tribuvar 1000 sadrži 1000 mg ekstrakta tribulus terestrisa po dozi, a od toga 45 % furostanol saponina pa samim tim pomaže i podstiče prirodno lučenje testosterona i održava ga stabilnim i kontinuiranim. Saznaj više
2.450,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Tribuvar 1000

 

  • Dodatak ishrani sa ekstraktom ploda biljke Tribulus terrestris

  • Prirodno povećava nivo testosterona

  • Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti, potencija

Testosteron je bez sumnje najbitniji hormon za napredak za bilo koji sport. Njegova najbitnija odlika je da povećava sintezu proteina, što znači brzi oporavak od vežbanja, tako da možete da trenirate jače i brže se oporavite, što rezultuje povećanjem snage i mišićne mase. Tribuvar 1000 sadrži 1000 mg ekstrakta tribulus terestrisa po dozi, a od toga 45 % furostanol saponina pa samim tim pomaže i podstiče prirodno lučenje testosterona i održava ga stabilnim i kontinuiranim. Tribuvar 1000 je 100 % siguran, doping-free i podstiče prirodno lučenje testosterona za visoke performanse bez štetnih efekata.

Sadržaj aktivnog sastojaka

100 g

1 tableta

2 tablete

Suvi ekstrakt ploda biljke Tribulus terrestris (standardizovan na 45% ukupnih saponina)

65,8 g

1000 mg

2000 mg

 

Sastojci: Suvi ekstrakt ploda biljke Tribulus terrestris (standardizovan na 45% ukupnih saponina); sredstva za povećanje zapremine – mikrokristalna celuloza, unakrsno vezana natrijum-karboksimetilceluloza; sredstva protiv zgrudvavanja-stearinska kiselina, silicijum-dioksid; zgušnjivač – hidroksipropilceluloza.

 

Način upotrebe: uzeti 1 – 2 tablete jednom dnevno, uz obrok

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ako imate neko dijagnostikovano oboljenje ili koristite lekove, preparat treba koristiti samo pod nadzorom lekara. Ako ste u drugom stanju ili dojite dete, imate oboljenje srca ili bubrega, imate depresiju, dijabetes ili poteškoće kod uriniranja zbog uvećanja prostate, pre upotrebe proizvoda, treba potražiti savet lekara ili farmaceuta. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece!

 

Informacija o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju jaja, školjkaši, riba, soja, kikiriki, jezgrasto voće i mleko.

 

Način čuvanja: čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunca i vlage.

 

Zemlja porekla: Sjedinjene Američke Države

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške