You are here

6PAK

Poljski brend 6PAK Nutrition je počeo da se razvija 2006. godine zajedno sa dinamičnim razvojem i uspesima fitnes TV kanala 6PAK.TV čija je sve veća popularnost ujedno bila i inspiracija za ovaj brend. 6PAK Nutrition pojavio se na tržištu suplemenata i dodataka ishrani nudeći specijalno odabrane proizvode visokog kvaliteta i po atraktivnim cenama.

Zahvaljujući promišljenim akcijama, iskustvu, pouzdanosti i kreativnosti, stvoren je brend koji je prepoznat ne samo u Poljskoj, već i u inostranstvu. Ova kompanija teži najvišem kvalitetu svojih proizvoda jer je poverenje potrošača njihova misija.

6PAK želi da pruži podršku sportistima i rekreativcima u ostvarivanju svojih ciljeva. Svakom od proizvoda je pružena specifična posvećenost u njegovom stvaranju kako bi u svakom pogledu ispunio ciljeve potrošača. Zbog toga je sastav 6PAK Nutrition proizvoda detaljno razmotren, ne samo u pogledu sastojaka već i u smislu njihove proporcije i zajedničkog delovanja. U svakoj fazi vodi se briga o kvalitetu proizvoda koji se nudi jer ova kompanija želi da 6PAK proizvodi potrošačima pruže zadovoljstvo i radost treninga.

6PAK proizvodi su proizvedeni u EU. Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Fitco d.o.o. Novi Sad.

BOOM Shot

Vrhunski NO proizvod u tečnoj formi za eksplozivnu snagu i duži trening.

Craze Shot

Moćna pre-workout formula za eksplozivnu snagu i duži trening, sa dodatkom kofeina.

Protein Wafer

Hrskavi keks sa proteinskim punjenjem – 12 g proteina.

Vitamin C

Snažan antioksidans uz pozitivan efekat na funkcionisanje nervnog sistema.

Omega 3

Dijetetski dodatak ishrani na bazi ribljeg ulja predstavlja dopunu ishrani Omega3 masnim kiselinama (EPA i DHA) i vitaminom E.

Vitamins & Minerals

Kompleks vitamina i minerala neophodnih za pravilno odvijanje fizioloških procesa u organizmu.

Milky Shake Whey

Milky Shake Whey je nutritivni proteinski šejk stvoren kako bi sportistima osigurao unos preko potrebnih proteina putem nove, poboljšane formule.

ZMB

Prirodno pojačava lučenje testosterona, utiče na povećanje mišićne mase, snage i na bolji san.

Beta - Alanine

Visoko kvalitetan Beta-Alanin u formi praha. Karakteriše ga visok nivo čistoće i odsustvo nepotrebnih dodataka. Upotreba Beta-Alanina rezultira povećanjem izdržljivosti tokom treninga.

Stranice