You are here

6PAK

Poljski brend 6PAK Nutrition je počeo da se razvija 2006. godine zajedno sa dinamičnim razvojem i uspesima fitnes TV kanala 6PAK.TV čija je sve veća popularnost ujedno bila i inspiracija za ovaj brend. 6PAK Nutrition pojavio se na tržištu suplemenata i dodataka ishrani nudeći specijalno odabrane proizvode visokog kvaliteta i po atraktivnim cenama.

 

Zahvaljujući promišljenim akcijama, iskustvu, pouzdanosti i kreativnosti, stvoren je brend koji je prepoznat ne samo u Poljskoj, već i u inostranstvu. Ova kompanija teži najvišem kvalitetu svojih proizvoda jer je poverenje potrošača njihova misija.

 

6PAK želi da pruži podršku sportistima i rekreativcima u ostvarivanju svojih ciljeva. Svakom od proizvoda je pružena specifična posvećenost u njegovom stvaranju kako bi u svakom pogledu ispunio ciljeve potrošača. Zbog toga je sastav 6PAK Nutrition proizvoda detaljno razmotren, ne samo u pogledu sastojaka već i u smislu njihove proporcije i zajedničkog delovanja. U svakoj fazi vodi se briga o kvalitetu proizvoda koji se nudi jer ova kompanija želi da 6PAK proizvodi potrošačima pruže zadovoljstvo i radost treninga.

Beta - Alanine

Visoko kvalitetan Beta-Alanin u formi praha. Karakteriše ga visok nivo čistoće i odsustvo nepotrebnih dodataka. Upotreba Beta-Alanina rezultira povećanjem izdržljivosti tokom treninga.

BOOM Shot

Vrhunski NO proizvod u tečnoj formi za eksplozivnu snagu i duži trening.

Craze Shot

Moćna pre-workout formula za eksplozivnu snagu i duži trening, sa dodatkom kofeina.

Milky Shake Whey

Milky Shake Whey je nutritivni proteinski šejk stvoren kako bi sportistima osigurao unos preko potrebnih proteina putem nove, poboljšane formule.

OMEGA 3

Dijetetski dodatak ishrani na bazi ribljeg ulja predstavlja dopunu ishrani Omega3 masnim kiselinama (EPA i DHA) i vitaminom E.

Protein Wafer

Hrskavi keks sa proteinskim punjenjem – 12 g proteina.

Tribulus Terrestris

Prirodan dodatak ishrani za podsticanje lučenja testosterona.

Vitamin C

Snažan antioksidans uz pozitivan efekat na funkcionisanje nervnog sistema.

Vitamins & Minerals

Kompleks vitamina i minerala neophodnih za pravilno odvijanje fizioloških procesa u organizmu.

Stranice