You are here

Biotech

Postojanje firme BioTechUsa datira još iz prošlog veka. Tačnije od 1999. godine BioTechUsa je prodavac sportskih suplemenata i dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta.

BioTechUsa je firma sa preko 500 zaposlenih. Da bi se obezbedio kvalitet usluge ali i proizvoda, svaki član BioTechUsa tima prolazi adekvatne obuke iz svih oblasti koje su bitne za ovu granu proizvodnje pa samim tim u ovom timu imate stručnjake iz oblasti sporta, ishrane, sportske suplementacije i sportskih nauka. Sve sa ciljem daljeg unapredjivanja svojih proizvoda. Obzirom da takodje ima 130 fransiznih radnji i distribuira svoje proizvode u 70 zemalja to ovu firmu svrstava u ozbiljnog igrača na tržistu suplemenata i dodataka ishrani.

Firma BioTechUsa u svom asortimanu nudi široku paletu proizvoida, tako da u svojoj ponudi ima varijaciju proizvoda od preko 600 proizvoda koji su i dalje predmet stalnog usavršavanja i inovacija kako bi se kvalitet samih poroizvoda podigao na još viši nivo. Tako da se u asortimanu nude proizvodi bez glutena, laktoze, takodje ima i alternative za vegane, uostalom sve što se u današnje vreme sve više traži. Svi proizvodi su proizvedeni u adekvatnim i kontrolisanim uslovima, uz izbor sigurnih, pažljivo odabranih i kvalitetnih komponenti koje su naravno dopin-free. Tako da ih svi mogu sa sigurnošću koristiti.

Što se tiče kontrole kvaliteta i sertifikacije:

- BioTechUsa firma vrši strogu kontrolu kvaliteta svake proizvodne serije

- Sprovode se medjunarodni standardi bezbednosti hrane, uključujući ISO 9001, ISO 22000, HACCP, IFS and GMP

- Svi proizvodi ove firme su 100% Doping free, bez ikakvog rizika za postojanje nedozvoljenih i prikrivenih supstanci, laboratorijski testirani i u skladu sa svim direktivama Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA)  

Zero Bar

Proteinska čokoladica, čak 21 g po čokoladici, sa steviom

Vitamin C 1000 sa bioflavonoidima

Odličan dodatak vitamina C, dodatak bioflavonoida povećava fiziološki aktivnost proizvoda, formula koja omogućava postepeno oslobađanje.

Vegan Protein

Biljni protein sa kinoa brašnom, acai i godži bobicama, i zaslađivačima.

Ultra Loss Shake

Proizvod za zamenu obroka na dijeti, sa visokim sadržajem proteina, vitamina, sagorevača masti i dijetetskih vlakana

Tribulus Maximus

Prirodni podsticaj za lučenje testosterona, povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti

Thermo Drine Liquid

L-karnitin za sagorevanje masti sa kofeinom i taurinom

Thermo Drine

Moćna formula za topljenje masti sa L-karnitinom, hromom, zelenim čajem i kofeinom

Super Nova

Energija, mišićna pumpa, prokrvljenost, fizička i mentalna koncentracija, izdržljivost

Super Fat Burner

Lipotropički i metabolički kompleks za ubrzano sagorevanje suvišnih masnih naslaga

Stranice