You are here

Galvanize

Iz Galvanize Nutrition-a stiže nam revolucionarna inovacija u vidu sjajne serije novih proizvoda! U ovaj novi brend je uloženo mnogo vremena i truda na razvoj dizajna i karakteristika njihovih proizvoda kako bi postali jedan od vodećih brenodova na tržištu. Nisu se vodili time da imaju samo drugačiju etiketu već su radikalno pristupili razvoju novog dizajna i tehnologije.

Galvanize Nutrition, jedan od vodećih evropskih brendova u industriji suplemenata vam predstvalja sjajnu porodicu proizvoda koja ne samo da će vam biti najprivlačniji na rafovima zbog svog dizajna već će vas privući i svojom jedinstvenom formulacijom.

Njihov fokus je uvek bio na inovacijama proizvoda kroz novi dizajn i ideje. Industriju suplemenata muči ponavljenje istih metoda, a oni su želeli to da promene i time su došli do novog Galvanize brenda.

Pored newage dizajna, ovaj novi brend na našem tržištu nudi visokokvalitetne proizvode sa jedinstvenim formulacijama i karakteristikama, u šta se možete uveriti i sami jer Galvanize govori sam za sebe!

GALVANIZE proizvodi proizvode se u EU a uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Doo Pansport Veternik.