You are here

Galvanize

Iz Galvanize Nutrition-a stiže nam revolucionarna inovacija u vidu sjajne serije novih proizvoda! U ovaj novi brend je uloženo mnogo vremena i truda na razvoj dizajna i karakteristika njihovih proizvoda kako bi postali jedan od vodećih brenodova na tržištu. Nisu se vodili time da imaju samo drugačiju etiketu već su radikalno pristupili razvoju novog dizajna i tehnologije.

 

Galvanize Nutrition, jedan od vodećih evropskih brendova u industriji suplemenata vam predstvalja sjajnu porodicu proizvoda koja ne samo da će vam biti najprivlačniji na rafovima zbog svog dizajna već će vas privući i svojom jedinstvenom formulacijom.

 

Njihov fokus je uvek bio na inovacijama proizvoda kroz novi dizajn i ideje. Industriju suplemenata muči ponavljenje istih metoda, a oni su želeli to da promene i time su došli do novog Galvanize brenda.

 

Pored newage dizajna, ovaj novi brend na našem tržištu nudi visokokvalitetne proizvode sa jedinstvenim formulacijama i karakteristikama, u šta se možete uveriti i sami jer Galvanize govori sam za sebe!

 

 

 

 

33 Burn

Nova obogaćena formula koja pomaže u gubljenju telesne težine sa čak 33 aktivna sastojka!

Amino 6000

Amino kiseline iz koncentrata i hidrolizata proteina surutke, sa povećanom dozom glutamina za brži oporavak i čuvanje mišićne mase.

Carni PRO

Kapsule L-karnitina za ubrzano sagorevanje masnih naslaga tokom treninga.

ZMB PRO

Prirodno pojačava lučenje testosterona, utiče na povećanje mišićne mase, snage i na bolji san.

Shaker

Miks flaša - šejker za mućenje praškastih proizvoda, sa logom Galvanize Nutrition-a.

PRE 44

UKRATKO: Radikalna preworkout formula sa moćnim NO kompleksom namenjena ekstremnim potrebama.

Dr NO

NO reaktor najnovije generacije za vrhunsko pojačanje pre treninga!

100 Whey

Superiorna matrica koncentrata proteina surutke pojačana sa izolatom surutke, sa dodatkom BCAA i enzima