You are here

Grenade

GRENADE ® je kompanija posvećena svojim klijentima i njihovim atletskim i performansama i ciljevima. GRENADE ® se proizvodi u objektima koji imaju ISO9001 / cGMP sertifikat i MHRA dozvole. cGMP (current Good Manufacturing Practice – Dobra proizvođačka praksa) je dodatak sertifikatu ISO9001 koji osigurava kvalitet proizvoda, odnosno njegovu zaštitu. Proizvođači i dobavljači su obavezni da sprovode procese i procedure i preduzmu sve korake koji osiguravaju bezbednost i efikasnost proizvoda, što garantuje i tačnost podataka na deklaraciji. GRENADE ® u proizvodnji koristi najkvalitetnije sastojke, a posvećeni su i stalnom edukovanju i korišćenju naučno istraživačkih procesa u unapređenju svojih proizvoda.

Black Ops™

Složen sistem za gubljenje masnih naslaga koji poboljšava mentalne i fizičke performanse

Grenade Carb Killa® Protein Bar

Spremite se za neverovatno ukusne proteinske barove!

Grenade Carb Killa® Protein Shake

Proteinski mlečni napitak sa malo kalorija i šećera i čak 25 g proteina po porciji. Idealna zdrava užina.

Shaker

Miks flaša za mućenje praškastih proizvoda sa dodatnom posudom

Carb Killa® Protein Spread

Carb Killa® Spread je ukusan čokoladni namaz napravljen od whey proteina (proteina surutke) i predstavlja idealan slatkiš za osobe koje paze na svoju figuru.

100% Pure Creatine Monohydrate

Doprinosi povećanju fizičkih performansi i snage

100% Pure L-Glutamine

100% čistog L-glutamina, doprinosi rastu mišića, učinku i oporavku

.50 Calibre®

Grenade .50 Calibre® predstavlja NO reaktor najnovije generacije, eksplozivna snaga, energija i izdržljivost, sa citrulinom, kreatinom, aminokiselinama i kofeinom