You are here

Haya Labs

HAYA LABS je osnovan 2011. godine i vodeći je proizvođač i svetski distributer visokokvalitetnih dodataka ishrani za zdravlje, vellness i sport. Sedište kompanije osnovano je u SAD, a od nedavno postoji i kancelarija za zastupanje i distribuciju u Evropi. Proizvodi su u skladu sa svim regulativama u prehrambenoj industriji u EU.

Haya Labs razvija proizvode koji ne samo da podržavaju sportske ciljeve i zdravlje, već se proizvode sa pažljivo odabranim sirovinama. Njihovi dodaci su pogodni za sportiste svih nivoa, kao i za sve ljude koji teže boljem i zdravijem načinu života.

Skup pravila Haya Labs-a je jednostavan: uvek na prvo mesto postavljaju interese svojih klijenata. Uvereni su da je to najuspešnija strategija za bilo koju vrstu posla pa zato teže da pruže najzdravije i najsigurnije suplemente za svoje klijente. Zato ova kompanija ulaže u mnoga istraživanja i koristi najnovije i inovativne tehnologije proizvodnje. Pomno prate svaki novi trend koji se pojavljuje u industriji suplemenata i temeljno istražuju njegov potencijal držeći se najviših mogućih standarda kvaliteta.

Haya Labs proizvodi su proizvedeni u EU. Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Lama d.o.o. Beograd.

 

Chelated Zinc

Visoko bioraspoloživa forma cinka, 15 mg cinka po kapsuli, za zdravlje i vitalnost.

High Potency Vitamin C

Dodatak ishrani sa vitaminom C obogaćenim bioflavonoidima iz sprašenog ploda šipka (divlje ruže) blagotvorno deluje na dobro opšte stanje organizma.

Resveratrol

Dodatak ishrani na bazi rezveratrola koji doprinosi normalnoj funkciji kardiovaskularnog sistema.

Magnesium

Suplement na bazi magnezijuma u visoko apsorbujućoj formi magnezijum-citrata...

Cal - Mag Citrate

Moćna kombinacija kalcijuma i magnezijuma za dobro zdravlje kostiju i dobru funkciju mišića.

N - Acetyl Cysteine

Specijalizovani dodatak ishrani u tabletama, posebno pogodan tokom perioda pojačanog fizičkog napora, tokom povećane osetljivosti na stres i bolesti i kao pomoćno sredstvo za čišćenje organizma.

Milk Thistle

Dodatak ishrani na bazi semena sikavice koja doprinosi očuvanju normalne funkcije jetre.

Astaxanthin

Jedinstveni prirodni proizvod koji sadrži čist oblik astaksantina, snažnog antioksidansa iz grupe karotenoida.

Quercetin

Jedinstven proizvod sa višestrukum benefitima na celokupno zdravlje organizma.

Stranice