You are here

Haya Labs

HAYA LABS je osnovan 2011. godine i vodeći je proizvođač i svetski distributer visokokvalitetnih dodataka ishrani za zdravlje, vellness i sport. Sedište kompanije osnovano je u SAD, a od nedavno postoji i kancelarija za zastupanje i distribuciju u Evropi. Proizvodi su u skladu sa svim regulativama u prehrambenoj industriji u EU.

Haya Labs razvija proizvode koji ne samo da podržavaju sportske ciljeve i zdravlje, već se proizvode sa pažljivo odabranim sirovinama. Njihovi dodaci su pogodni za sportiste svih nivoa, kao i za sve ljude koji teže boljem i zdravijem načinu života.

Skup pravila Haya Labs-a je jednostavan: uvek na prvo mesto postavljaju interese svojih klijenata. Uvereni su da je to najuspešnija strategija za bilo koju vrstu posla pa zato teže da pruže najzdravije i najsigurnije suplemente za svoje klijente. Zato ova kompanija ulaže u mnoga istraživanja i koristi najnovije i inovativne tehnologije proizvodnje. Pomno prate svaki novi trend koji se pojavljuje u industriji suplemenata i temeljno istražuju njegov potencijal držeći se najviših mogućih standarda kvaliteta.

Haya Labs proizvodi su proizvedeni u EU. Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Lama d.o.o. Beograd.

 

Probiotic Complex

Probiotski kompleks koji sadrži efikasnu kombinaciju od čak 4 vrste korisnih bakterija pomaže u normalizaciji crevne flore i stimulaciji imunog sistem...  

Chelated Zinc

Visoko bioraspoloživa forma cinka, 15 mg cinka po kapsuli, za zdravlje i vitalnost.

High Potency Vitamin C

Dodatak ishrani sa vitaminom C obogaćenim bioflavonoidima iz sprašenog ploda šipka (divlje ruže) blagotvorno deluje na dobro opšte stanje organizma.

L-Theanine

Dodatak ishrani sa L-teaninom za jak imunitet, bolji fokus i manje stresa...

Milk Thistle

Dodatak ishrani na bazi semena sikavice koja doprinosi očuvanju normalne funkcije jetre.

N - Acetyl Cysteine

Specijalizovani dodatak ishrani u tabletama, posebno pogodan tokom perioda pojačanog fizičkog napora, tokom povećane osetljivosti na stres i bolesti i kao pomoćno sredstvo za čišćenje organizma.

Astaxanthin

Jedinstveni prirodni proizvod koji sadrži čist oblik astaksantina, snažnog antioksidansa iz grupe karotenoida.

Valerian

Proizvod na bazi valerijane, za ublažavanje problema sa nesanicom i nervozom na prirodan način...  

L - Methionine

Dodatak ishrani sa aminokiselinom L-metioninom, snažnim antioksidansom koji pruža značajnu podršku detox mehanizmima u organizmu...

Stranice