You are here

Just Superior

Porodična firma nastala kao odgovor na traganje za najboljim rešenjima protiv, pre svega narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam donosi moderni način života i ishrane.

Poslovanje Just Superior firme bazirano je na direktnoj saradnji sa dobavljačima koji poseduju sopstvene plantaže i koji su specijalizovani za gajenje i preradu svojih kultura. Just Superior podržava lokalne, male proizvođače u Srbiji i po različitim delovima sveta, koji se posvećeno bave svojim kulturama, rade sa autohtonim sortama koje prerađuju na tradicionalne i najmanje invazivne načine. Sa svim dobavljačima neguju lični kontakt, bilo da je u pitanju Srbija, Peru, Ekvador, Dominikana, Indija. Direktna saradnja sa plantažerima i proizvođačima 100% garantuje kvalitet, svežinu i poreklo proizvoda.

Proizvodi iz asortimana ove kompanije bazirani su na temeljno proučenim i pažljivo odabranim sastojcima, 100% proverenog porekla, sertifikovano organskim potpuno prirodnim – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži).

Just Superior - strastveno posvećeni svakom svom proizvodu i svakom kupcu!

Uvozi, pakuje i i distribuira: Just Superior d.o.o. Beograd.

 

Superior Kurkuma u prahu

Visoko koncentrovana kurkuma u prahu. Sadrži 3,5 puta više bioaktivnog kurkumina od prosečne organske kurkume

Superior Maka

Prah korena make, direktno sa peruanskih plantaža za vašu vitalnost, jači libido i život sa manje stresa  

Superior Ašvaganda u Prahu

Prirodni antistres proizvod, direktno sa izvora...

Superior Tajvanska Spirulina u Prahu

100% čista spirulina, jedna od najnutritivnijih namirnica na planeti, organski gajena u ekološki idealnim uslovima na jugu Tajvana.