You are here

Labrada

Bivši svetski šampion i profesionalni bodibilder Lee Labrada je pokrenuo svoju liniju sportskih preparata Labrada Nutrition. Za svoju kompaniju kaže da je osnovana sa ciljem da zaista omogući vežbaču najkvalitetnije i najpotrebnije suplemente, imajući u vidu njegovo znanje i iskustvo kojim, kako kaže, može da prodre u um vežbača bodibildera.

Svi Labrada suplementi su napravljeni od visoko kvalitetnih sirovina i pod stalnom su kontrolom kvaliteta. Labrada Nutrition svojom kvalitetom zauzima sam vrh među proizvođačima dopunske ishrane. Stalnom brigom za kvalitet zaslužuje slogan The Most Trusted Name In Sports Nutrition.

Razvojni principi LABRADA NUTRITION-a:

  • Razvijati i reklamirati samo sigurne, efikasne i inovativne proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde i očekivanja: izgraditi mišićnu masu, redukovati telesnu masnoću i povećati atletske sposobnosti.

  • Zadobiti poverenje kupaca i zaposlenih. Posvetiti im se i pomoći da poboljšaju kvalitet svog života.

  • Postati ime od najvećeg poverenja u delu sportske ishrane.

 

Elasti Joint

Dodatni izvor kolagena, glukozamina, hondroitina, metilsulfonilmetana (MSM) i vitamina C za podršku dobrog funkcionisanja zglobova, hrskavice i ligamenata prilikom pojačane fizičke aktivnosti...

Glutamine Recovery

Dodatni izvor glutamina za zaštitu mišića od razgradnje i brži oporavak nakon treninga ili pojačane fizičke aktivnosti.