You are here

Maxler

MAXLER proizvodi su proizvedeni sa najnovije napredne tehnologije u sportskoj prehrani, te u skladu sa standardima kvaliteta i ukusa. Svaki proizvod je izrađen na osnovi jedinstvenog formule MAXLER, koji nema alternative u svetu.

MAXLER proizvodi su proizvedeni od visoko kvalitetnih sirovina u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice) i IFS (International Food Standard) standardima.

Kompanija se trudi da stvori zadovoljavajuće visoke prvoklasne proizvode u skladu sa zahtevima profesionalnih sportista, kao i zahteve ljudi koji su odlučili aktivnog načina života. U ovom trenutku MAXLER linija uključuje sve grupe hrane: proteina i smese proteina-ugljenih hidrata, kreatina, NO reaktor komplekse, izotonična pića, kompleksne amino kiseline, vitamine, kompleksi za kosti i zglobove, bustere za prirodnog testosterona i druge proizvode koji vam pomažu da postignete najbolje rezultate.

 

Maxler proizvodi su proizvedeni u EU. Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Lama d.o.o. Beograd.

 

Max Motion

Kompleks vitamina i minerala koji se koristi za primenu izotoničnog napitka u cilju rehidratacije za vreme treninga i u toku napornih aktivnosti

Mega Gainer

Povećanje ukupne telesne mase, kombinacija prostih i složenih ugljenih hidrata

Black Kick with Guarana

Baziran na kofeinu i guarani sa dodatkom vitamina, minerala i ugljenih hidrata, povećava izdžljivost i odlaže osećaj umora

Creatine Monohydrate

Doprinosi ubrzanom oporavku nakon treninga, poboljšava sportske performanse, utiče na povećanje mase

Glutamine

Najvažnija aminokiselina, značajan je za brži oporavak i regeneraciju organizma

Arginine Ornithine Lysine

Stimuliše hormon rasta, ubrzava metabolizam masti

Tribulus Terrestris

Dodatak ishrani koji na prirodan način podstiče lučenje testosterona, povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti...  

Amino Magic Fuel 1000 ml

Kompleks amino kiselina u tečnom obliku sa visokim sadržajem BCAA, obogaćen vitaminima B grupe i L-karnitinom. Brza apsorpcija za maksimalni efekat.  

Ultra Whey

Mešavina proteina surutke (koncentrat, izolat, hidrolizat) visokog kvaliteta obogaćena digestivnim enzimima za lako varenje.

Stranice