You are here

Multipower

Brend Multipower još od 1977 godine, kada je osnovan, nastoji da pomogne sportistima i rekreativcima u postizanju ciljeva pomoću suplemetacije. Sa dugogodišnjim iskustvom, zalažu se za odličan ukus i visok kvalitet kako sada, tako i u budućnosti.

Multipower je potreban svim osobama koje aktivno treniraju. Široka paleta visoko-funkcionalnih Multipower proizvoda pospešuje postizanje cilja treninga uz pomoć lako probavljivih i visoko kvalitetnih kombinacija proteina, aminokiselina, vitamina... te cele palete ostalih, za sport esencijalnih, nutrijenata najvišeg kvaliteta.

Pre, za vreme ili posle treninga, kao dodatak ishrani Multipower nudi ukusne i sveže gotove napitke na bazi koncentrata ili praška koji se u zavisnosti od funkcije pripremaju s vodom ili mlekom.

Proizvodi su u konvencionalnom praktičnim pakovanjima kako bi se olakšala konzumacija kako za vreme aktivnosti tako i kod kuće. Multipower se prilagođava individualnim potrebama treninga i zadovoljava sve potrebe korisnika kroz glavne segmente.

Power Kick

Energetski napitak bez šećera sa taurinom, kofeinom i vitaminima.  

Multicarbo® GEL

Optimalna mešavina ugljenih hidrata za nadoknadu energije tokom dugotrajne, srednje ili kratkotrajne sportske aktivnosti.  

L-Glutamine Powder

Najvažnija aminokiselina značajna za brži oporavak, štiti mišiće od katabolizma.

Iso Drink (powder)

Osvežavajući izotonični sportski napitak za oporavak, energiju i optimalnu nadoknadu tečnosti i važnih vitamina i minerala sa L-karnitinom.  

Iso Drink

Osvežavajući izotonični sportski napitak za oporavak, energiju i optimalnu nadoknadu tečnosti i važnih minerala u pakovanju od 500 ml  

BCAA 2:1:1 Powder

Prah sa aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA) sa malo masti za izgradnju mišića.

BCAA +

Visokokvalitetne esencijalne aminokiseline sa dodatkom alanina, kalijumom i vitaminom B6 za optimizovanu negu tela i za sprečavanje razgradnje mišića.