You are here

Nutriversum

Ovaj brend čini tim koji je imao velika očekivanja i koji se trudi da ta očekivanja ispuni. Želeli su da nasuprot trendovima stvore nešto zaista jedinstveno...

To je dovelo do nastanka brenda Nutriversum, koji se istakao na tržištu suplemenata svojim jedinstvenim dizajnom i nenadmašnim odnosom cene i kvaliteta.

Više od 20 godina proizvođač Nutriversum proizvoda igra značajnu ulogu u proizvodnji vrhunskih brendova dijetetskih suplemenata u Evropi i Americi. Proizvodnja suplemenata jednako je strogo regulisana kao i prehrambena i farmaceutska industrija. Njihova fabrika poseduje ključne sertifikate za upravljanje kvalitetom. Proizvodi se redovno pregledaju i testiraju od strane njihove interne kontrole kvaliteta kao i spoljnih laboratorija. KVALITET BEZ KOMPROMISA!

Nutriversum predstavlja složen asortiman prehrambenih i dijetetskih proizvoda koji je stvoren kako bi pružio podršku vašim ciljevima u oblikovanju tela i očuvanju zdravlja bez obzira na pol i starosno doba - čak i za najekstremnije ciljeve. Nutriversum je orijentisan na kupca, želi da ponudi najbolji odnos cene i kvaliteta kako za amatere tako i za profesionalne sportiste. Potrošači se snabdevaju samo vrhunskom robom jer sportisti i rekreativci koji kupuju Nutriversum proizvode daju 100% sebe, pa ni ovaj brend ne može da ponudi manje.

Nutriversum proizvodi su proizvedeni u EU. Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Lama d.o.o. Beograd.

Vitamin C

Snažan antioksidans koji ima pozitivan efekat na funkcionisanje imunog sistema.

MG + B6

Dodatak ishrani sa mineralom magnezijumom, u formi organskog jedinjenja magnezijum-citrata i vitaminom B6...  

Enzyme And Fibre

Kompleks bogat dijetetskim vlaknima i digestivnim enzimima

Collagen Caps

Kolagen kapsule, dodatak ishrani efikasna podrška zdravlju zglobova, kostiju, krvnih sudova i kože

TST Complex Dark

Biljna formula koja podiže nivo testosterona u cilju postizanja maksimalnih rezultata.

Creatine Monohydrate

100% čist kreatin-monohidrat, povećava telesne mogućnosti u uzastopnim kratkotrajnim vežbama velikog intenziteta, povećava mišićnu masu i definiciju mišića...

Dark PWO Limitless

Dodatak ishrani za upotrebu pre treninga...