You are here

Pansport POWER

Kompanija Pansport posluje od 2001. godine i jedan je od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem tržištu. Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim veoma stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i sporta i suplementacije.

U asortimanu Pansporta zastupljeni su proizvodi različitih namena, ali pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, amino kiseline, zatim, preparate koji se koriste za lakše i brže dobijanje mišićne mase i definicije, sagorevače masti, preparate za oporavak, sportsku opremu i još mnogo toga. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda iz Pansportovog asortimana svojim sertifikatima potvrđuju renomirani proizvođači.

Proizvodi Power linije proizvedeni su isključivo u Evropskoj Uniji sa kvalitetnim sirovinama kontrolisanim po najvišim EU standardima a uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Doo Pansport Veternik.

Trudimo se da osluškujemo potrebe naših kupaca i da ponudimo širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta.

Power Whey

Koncentrat proteina surutke visokog kvaliteta, za izgradnju i oporavak mišića

Power Protein

Sada i u praktičnom pakovanju od 800 grama - moćna proteinska mešavina whey koncetrata, mlečnog proteina, izolata goveđeg proteina i peptida glutamin, omogućuje lakši oporavak posle treninga, pospešuje mišićni rast