You are here

Scitec Nutrition

Poslednje godine definitivno pripadaju Scitec Nutrition-u. Velika ulaganja u opsežna istraživanja i primena njihovih zaključaka na dizajniranje novih formula, rezultovali su ubedljivim generacijskim skokom u proizvodnji prirodnih suplemenata. Kvalitet, koji je i ranije odlikovao proizvode ovog proizvođača, unapređen je jedinstvenim sistemom trostruke kontrole koji garantuje da dobijate samo najbolje. Scitec Nutrition je svoj bazični asortiman učinio čistijim, efikasnijim i ukusnijim, i ponudio ga u širokom spektru. Naročito je primetan pomak u proizvodnji praškastih proteinskih preparata, gde je Scitec bar za korak ispred konkurencije. Svi preparati su dobijeni iz prvoklasnih i zaštićenih sirovina za koje Scitec Nutrition poseduje zvanično pravo distribucije. Kvalitet je osnov svetske kampanje ovog proizvođača u kojoj on želi da sportistima dokaže da nedozvoljena stimulativna sredstva nisu neophodni saputnici na putu do vrhunskih rezultata. Sve ovo pruža mogućnost da iskusite bogato iskustvo prošlosti i moć najnovijih saznanja na polju sportske suplementacije gotovo u svakom proizvodu. Kada ovome dodamo i nenadmašan odnos kvaliteta i cene, stvari oko izbora firme kojoj poveriti svoje zdravlje postaju vrlo jasne.

SCITEC NUTRITION proizvodi su proizvedeni u EU, a uvoznik i distributer je Doo Pansport Veternik.

 

100% Whey Protein

Proteini visokog kvaliteta, 100% iz surutke, doprinose optimalnom rastu i održavanju mišića, kao i održavanju normalne strukture kostiju.  

Jumbo Hardcore

Kompleksni gejner, sa preko 50 aktivnih sastojaka, za efikasno i nadasve kvalitetno dobijanje na telesnoj težini i mišićnoj masi...

BCAA+Glutamine Xpress

Za najbolju zaštitu mišića od razgradnje i za najbržu izgradnju čiste mišićne mase

Jumbo

Multikomponentni gejner, obogaćen vitaminima, mineralima, superhranom, aminokiselinama, "kalorijska bomba" za efikasno dobijanje na težini i masi...

EAA Xpress

Dodatak ishrani koji obezbeđuje esencijalne aminokiseline u idealnim razmerama, bez arome i zaslađivača...

Amino Liquid 50

Tečne amino kiseline za bolju apsorpciju i brže rezultate, sadrže sve esencijalne amino kiseline

VitarGo

Revolucionarni preparat za najbrže obezbeđivanje energije i dopunu depoa glikogena

Mega EAA

Esencijalne aminokiseline u kapsulama....

Attack! 2.0

Kompleksna pre-workout formula sa 15 aktivnih sastojaka (5 vrsta kreatina, 5 amino kiselina, arginin-ketoglutarat i 2 vitamina)

Stranice