You are here

SIS

SiS (Science in Sport) Ltd.

 

Kompanija SiS (Science in Sport) Ltd. je osnovana davne 1992. godine a danas je vodeći svetski brand za sportsku ishranu, koja razvija, proizvodi i prodaje proizvode kako za profesionalne sportiste tako i za rekreativce i ljubitelje sporta. Kompanija je dobitnik brojnih nagrada za inovativnost i posvećenost kvalitetu u domenu sportske ishrane. Zvanični je partner profesionalnih biciklističkih organizacija: Team Ineos, British Cicling i Cicling Australia. SiS je takođe partner i USA Triathlona.

 

SiS stručnjaci, uzimajući u obzir povratne informacije o efektima upotrebe proizvoda dobijene od elitnih sportista, osiguravaju da kompanija u kontinuitetu inovira i poboljšava svoj postojeći asortiman pouzdanih i efikasnih proizvoda.

Proizvodi se testiraju iznova i iznova sa različitim sportistima i potrošačima. Zahvaljujući tome SiS kompanija može da pruži pravi asortiman proizvoda sa najboljim mogućim sastojcima koji odgovaraju potrebama konzumenata.

 

Kako bi osigurali da su proizvodi bezbedni za upotrebu na zvaničnim takmičenjima, ceo asortiman analizira i odobrava eksterna laboratorija za kontrolu dopinga World Class sports doping control laboratory, LGC.

 

SiS (Science in Sport) proizvodi su proizvedeni u UK. Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je WVS d.o.o. Novi Beograd.

GO Isotonic Energy Gel

Osvežavajući izotonični gel za nadoknadu energije i elektrolita tokom treninga. Brza apsorpcija, konzumacija bez dodatne tečnosti...