You are here

100% Whey Isolate

Proizdođač: 
Šifra:
610
Ukratko:
80% čistog izolata proteina surutke po porciji, ima izražene funkcije zaštite mišićnog tkiva od razgradnje i snažno utiče na pojačanu izgradnju mišićne mase Saznaj više
6.960,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

100% Whey Isolate

  • 80% čistog izolata proteina surutke
  • bez laktoze, sa minimum masti i šećera
  • maksimalno brza apsorpcija
  • idealan za konzumiranje nakon treninga

  Naučnici su dizajnirali Scitec-ov 100 % Whey Isolate tako da zadovolji dva glavna cilja koja gledaju potrošači pri izboru proteinskih preparata: snabdevati mišiće sa visokokvalitetnim proteinom po mogućnosti i sa delikatnom ukusom i maksimizirati anabolizam - sintezu proteina u mišićnim ćelijama.

  Preparat namenjen kako rekreativcima tako i vrhunskim sportistima sadrži isključivo samo izolat proteina iz surutke najveće čistoće. Proizvod se odlikuje niskom koncentracijom šećera, masti i laktoze.

  100 % Whey Isolate ima izražene funkcije zaštite mišićnog tkiva od razgradnje i snažno utiče na pojačanu izgradnju mišićne mase visoke izražajnosti. U njemu nema laktoze, pa nema ni bojazni od nadimanja. Sa druge strane, prisustvo materija koje podižu imunitet (imunoglobini) je veće čak i u odnosu na ostale visoko kvalitetne proteinske preparate, jer je posebna pažnja posvećena njihovom očuvanju. Preparat se momentalno rastvara (ne treba blender ili mikser) i prvoklasnog je ukusa.

  Aktivni proteinski matriks sadrži izolat dejonizovanog proteina od surutke, mikro- i ultrafiltrirani izolat od surutke, razgrađene peptide na bazi proteina od surutke.

  Preporučena upotreba: Sadržaj jedne dozirne merice pomešati sa 2-3 dl vode ili obranog mleka i konzumirati nakon treninga, a dodatno u toku dana u zavisnosti od potrebe (ukupnog dnevnog unosa proteina), još 1-2 puta, najbolje ujutru ili između obroka.

  Jedna porcija sadrži 25g (2/3 dozera).

  Nutritivna vrednost

  Po porciji (25 g)

  Na 100 g proizvoda

  Energija

  365 kJ/87 kcal

  1457 kJ/348 kcal

  Proteini

  21 g

  84 g

  Masti

  - zasićene masne kiseline

  <0.5 g

  <0.5 g

  <0.5 g

  <0.5 g

  Ugljeni hidrati

  0.6 g

  2.4 g

  Šećeri

  0 g

  0 g

  Vlakna

  0 g

  0 g

  So

  0,12 g

  0,48 g

  Sastav proizvoda:

  Sastojak

  Po porciji (25 g)

  Na 100 g proizvoda

  L-glutamin

  250 mg*

  1000 mg

  *Referentni unos nije ustanovljen

  Sastojci: mikrofiltrirani i ultrafiltrirani izolat proteina surutke (sadrže beta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, goveđi serum albumin, imunoglobulin G, laktoferin, mikrofrakcije proteina glukomakropeptida), aroma: malina, L-glutamin, boja: ponso 4R, zaslađivači: sukraloza, acesulfam-K, hidrolizat proteina surutke, regulator kiselosti: limunska kiselina.

  Napomena: Navedeni sastav je za ukus malina

  Informacije o alergenima: Može da sadrži tragove proteina mleka, jaja, soje i kikirikija. Sadrži fenilalanin.

  Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama koje su osetljive na neki od sastojaka. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih  institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške