You are here

100% Whey Protein

Proizdođač: 
Šifra:
24
Ukratko:
Kompleks proteina izolovanih iz surutke koji se koristi kao dodatak ishrani sportista i osoba sa pojačanom fizičkom aktivnošću.   Saznaj više
5.890,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

100% Whey Protein

 

  • Odličan izvor esencijalnih aminokiselina

  • 24 grama proteina po porciji

  • Samo 1 gram šećera po porciji

  • Bez glutena

 

Proteini su osnovne gradivnje materije u organizmu. Pored ove uloge izuzetno je značajna i važna i njihova uloga u funkcionisanja nervnog i imunog sistema

Proteini surutke su najvredniji proteini koje možemo da unesemo u organizam. Koristi koje donose su mnogobrojne i raznolike. Izolovani iz surutke mleka sadrže sve esencijalne aminokiseline potrebne za izgradnju u našem organizmu. Proteini surutke su potpuni proteini veoma visoke biološke iskoristljivosti.

 Labradin 100% Whey Protein je odličan izvor proteina surutke odn. svih esencijalnih aminokiselina. Izuzetno je bogat razgranatim aminokiselinama (BCAA) leucinom, izoleucinom i valinom. BCAA čine jednu trećinu mišićnog proteina i veoma su važne  za sportiste jer treninzi  povećavaju potrebu tela za njima jer se BCAA koriste i za izgradnju mišića ali i za dobijanje energije. Adekvatno snabdevanje BCAA u krvi je osiguranje od gubitka mišićne mase i snage.
Labradin 100% Whey Protein je takođe bogat i glutaminom, koji čini oko 60% svih slobodnih aminokiselina u telu. 

 Labradin 100% Whey Protein je proizveden  jedinstvenim mikrofiltracijskim procesom koji ne podrazumeva nikakvu toplotnu ili kiselinsku obradu. Bez glutena je i kao takav savršen je za pojedince koji su osetljivi na gluten i moraju da ga izbegavaju.

  Labrada 100% Whey Protein je pravi izbor za sve sportiste, bodibildere i fitnes entuzijaste koji traže najčistiji, najkvalitetniji protein odličnog ukusa.

 

Nutritivne informacije

U jednoj porciji (38g)

U 100 g

Proteini

24 g

63,2 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećera

5 g

1 g

13,2 g

2,6 g

Vlakna

0 g

0 g

Masti

- od toga zasićenih masnih kiselina

3 g

2 g

7,9 g

5,3 g

So

140 mg

368 mg

Energetska vrednost

140 kcal/585,8 kJ

368,4 kcal/1541,4 kJ

 

 

Sastav:

Aktivna komponenta

U dnevnoj dozi (76g)

100 g

Koncentrat proteina izolovanih iz SURUTKE

48 g*

63,2 g

*= preporučeni dnevni unos (PDU) nije utvrđen

 

Sastojci (ukus vanile): Koncentrat proteina izolovanih iz SURUTKE, prirodne i veštačke arome (ekstrakt zrna vanile), zgušnjvač (celulozna guma), natrijum-hlorid, sredstvo za želiranje (kalijum-hlorid), zaslađivači (acesulfam-kalijum, sukraloza).

 

Sastojci (ukus čokolade): Koncentrat proteina izolovanih iz SURUTKE, kakao, prirodne i veštačke arome (ekstrakt čokoladnog MLEKA i kakao), zgušnjvač (ksantan guma), natrijum-hlorid, sredstvo za želiranje (kalijum-hlorid), zaslađivači (acesulfam-kalijum, sukraloza).

 

Doziranje i način upotrebe: sadržaj jedne priložene dozirne merice (38 g) dodati u 200 ml hladne vode ili mleka i promućkati dok se prah ne rastvori. Ukus podešavati po želji dodavanjem manje ili veće količine vode. Napravljeni šejk popiti 1-2 puta dnevno ili po potrebi.

 

Upozorenja: proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na bilo koji od sastojaka. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama. Osobe na terapiji lekovima, kao i osobe koje planiraju da idu na operaciju, treba da konsultuju lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Ako dođe do neželjenih reakcija, odmah prekinuti uzimanje proizvoda i konsultovati lekara.

 

Napomene: preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja dece.

 

Informacije o alergenima: sadrži MLEČNE sastojke. Proizvod može sadržati i tragove JAJA, SOJE, LJUSKARA, RIBE, JEZGRASTOG VOĆA i KIKIRIKIJA.

 

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju na suvom i tamnom mestu na temperaturi između 15 i 25°C. Ne koristiti ako je zaštitna folija pocepana.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške