You are here

Combat 100% Whey

Proizdođač: 
Šifra:
481
Ukratko:
Vrhunska mešavina izolata i koncentrata proteina surutke. Saznaj više
5.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Combat 100% Whey

  • 25g 100% proteina surutke u svakoj dozi

  • Ukusi: čokolada, jagoda, kolačić-krem i vanila

Combat 100% Whey je vrhunska mešavina izolata i koncentrata proteina surutke sa vrlo visokim stepenom čistoće. To je kombinacija koja sportistima omogućava da održavaju čistu nemasnu mišićnu masu, nadoknade hranljive sastojke posle treninga koji služe kao gorivo za oporavak i kondiciju.

Ova nova, poboljšana verzija 100% proteina surutke se lako rastvara i priprema, a svaka doza (merica od preko 30 g obezbeđuje 25 g proteina).
Combat 100% Whey ima nizak procenat masti, ne sadrži veštačke boje. Može da se koristi kao dodatni izvor proteina u svako doba dana, ali i pre i posle treninga za nadoknađivanje potrošenih nutrijenata.

Nutritivne informacije

100 g

jedna doza (32g)

Energetska vrednost

384 kcal/1617 kJ

123 kcal/517 kJ

Masti

Od toga zasićene masti

3,63 g

2,29 g

1,16 g

0,73 g

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

7,07 g

5,44 g

2,26 g

1,74 g

Vlakna

0,52 g

0,17 g

Proteini

79,75 g

25,52 g

So

0,72 g

0,23 g

 

Aktivni sastojci

100 g

Jedna doza (32 g)

%PDU

Izolat proteina SURUTKE

48,37 g

15,48 g

*

Koncentrat proteina SURUTKE

47,62 g

15,24 g

*

*PDU nije utveđen. (vrednosti u tabeli iskazani su za ukus jagode)

Ostali sastojci (ukus jagode): boja (crvena cvekla), zgušnjivači (ksantan guma, guar guma, natrijum karboksimetilceluloza), regulator kiselosti (anhidrovana limunska kiselina), zaslađivači (sukraloza, acesulfam K), arome.

Ostali sastojci (ukus čokolade): kakao prah, zgušnjivači (ksantan guma, guar guma, natrijum-karboksimetil celuloza), zaslađivači (sukraloza, acesulfam K), arome.

Ostali sastojci (ukus kolačić i krem): izmrvljen keks (obogaćeno pšenično brašno, biljna ulja (palmino ulje i ulje uljane repice) šećer, kakao prah, invertni šećerni sirup, sredstvo za dizanje testa (natrijum-bikarbonat)), so, zgušnjivači (guar guma, ksantan guma i celulozna guma), zaslađivači (sukraloza, acesulfam K), arome.

Ostali sastojci (ukus vanile): zgušnjivači (guar guma, ksantan guma i natrijum-karboksimetil celuloza), zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), arome.

Doziranje i način upotrebe: pomešati jednu mericu (32 g) sa čašom vode (250 ml) i popiti jednom dnevno.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci israni se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, deci, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama mlađim od 18 godina i osobama sa oštećenom funkcijom bubrega. U slučaju upotrebe drugih lekova ili suplemenata, pre upotrebe preparata konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Informacije o alergenima: sadrži proizvode od MLEKA i SOJE. Sadrži GLUTEN. Može da sadrži i tragove JAJA, KIKIRIKIJA i različitih tipova ORAŠASTOG VOĆA i SEMENKI. Peoizvod može sadržati tragove LJUSKARA i RIBE.

Uslovi čuvanja i skladištenja: usled količine aktivnog sastojka, dobro promućkati proizvod jednom nedeljno i svaki put pre upotrebe kako bi se obezbedilo da svi aktivni sastojci budu dobro promešani i dozirani prilikom svake upotrebe. Ne koristiti proizvod ukoliko je zaštitna folija oštećena ili je nema. Izlaganje proizvoda toploti, svetlu ili vazduhu može da dovede do promene mirisa i ukusa. Čuvati dobro zatvoreno na hladnom i tamnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

 

 

 

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške