You are here

Combat 100% Whey

Proizdođač: 
Šifra:
481
Ukratko:
Vrhunska mešavina izolata i koncentrata proteina surutke. Omogućava sportistima da održavaju čistu nemasnu mišićnu masu, nadoknade hranljive sastojke posle treninga Saznaj više
5.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Combat 100% Whey

  • 25g 100% proteina surutke u svakoj dozi
  • Ukusi: keks, vanila i čokolada

Combat 100% Whey je vrhunska mešavina izolata i koncentrata proteina surutke sa vrlo visokim stepenom čistoće. To je kombinacija koja sportistima omogućava da održavaju čistu nemasnu mišićnu masu, nadoknade hranljive sastojke posle treninga koji služe kao gorivo za oporavak i kondiciju. 

Ova nova, poboljšana verzija 100% proteina surutke se lako rastvara i priprema, a svaka doza (merica od preko 30 g obezbeđuje 25 g proteina).
Combat 100% Whey ima nizak procenat masti, ne sadrži veštačke boje. Može da se koristi kao dodatni izvor proteina u svako doba dana, ali i pre i posle treninga za nadoknađivanje potrošenih nutrijenata.

Combat 100% Whey je redovno testira na zabranjene supstance i proveru kvaliteta proteina, kako bi bili sigurni da svaka doza sadrži upravo onu količinu i kvalitet proteina koji je deklarisan.

Upotreba:
Rastvoriti sadržaj 1 dozirne merice sa 2,5-3 dl hladne vode ili obranog mleka.

Podaci o nutritivnoj vrednosti:
Broj doza po pakovanju: 68
Veličina doze: 1 dozirna merica (32 g)
Sastav u 32 g

Energetska vrednost

127 kcal / 536 kJ

Masti

1,37 g

Zasićene masti

0,79 g

Ugljeni hidrati

3,07 g

-od toga šećeri

1,8 g

Dijetetska vlakna

0,34 g

Proteini

25,39 g

So

0,24 g

Aktivni sastojci:

Sastojak:

Po porciji (32 g)

PDU %

Izolat proteina surutke

15,11 g

*

Koncentrat proteina surutke

14,4, g

*

* PDU nije utvrđen

Ostali sastojci, ukus keks: Izmrvljen keks (obogaćeno pšenično brašno, biljna ulja (palmino ulje i ulje uljane repice) šećer, kakao prah, invertni šećerni sirup,sredstvo za dizanje testa (natrijum-bikarbonat)), so, zgušnjivači (guar guma, ksantan guma i celulozna guma), zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), arome.

Ostali sastojci, ukus vanila: zgušnjivači (guar guma, ksantan guma i natrijum-karboksimetil celuloza), zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), arome.

Ostali sastojci, ukus čokolada: kako prah, zgušnjivači (guar guma, ksantan guma i natrijum-karboksimetil celuloza), zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), arome.

Informacije o alergenima: Sadrži proizvode od MLEKA i SOJE. Sadrži GLUTEN. Može da sadrži i tragove JAJA, KIKIRIKIJA, ORAŠASTOG VOĆA I SEMENKI, LJUSKARA I RIBE.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci israni se ne smeju koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Ne preporučuje se osobama sa oštećenom funkcijom bubrega, trudnicama, dojiljama kao i osbama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina. Ne koristiti ukoliko postoji alergija na neki od navedenih alergena. Konsultujte lekara pre upotrebe ukoliko koristite bilo koji lek na recept. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija, odmah prekinuti uzimanje proizvoda i konsultovati lekara. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza.

Način čuvanja: Čuvati dobro zatvoreno na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece. Pre svake upotrebe promućkati proizvod kako bi se obezbedilo da svi aktivni sastojci budu dobro promešani i dozirani prilikom upotrebe. Izlaganje proizvoda toploti, svetlu ili vazduhu može dovesti do promene ukusa i mirisa. Ne koristiti proizvod ukoliko je zaštitna folija oštećena ili je nema.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške