You are here

Hyper Whey

Proizdođač: 
Šifra:
1037
Ukratko:
Mešavina mikrofiltriranog izolata i ultrafiltriranog koncentrata proteina iz surutke, za brži mišićni rast i oporavak Saznaj više
5.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (1 glas)

Hyper Whey

  • formula sa niskim procentom ugljenih hidrata
  • anabolni i antikatabolički efekti
  • ubrzana proteinska sinteza
  • skraćeno vreme oporavka
  • izuzetno ukusan proteinski napitak
  • odlični profili amino kiselina

Ovaj preparat bogat je izvor amino kiselina razgranatog lanca (BCAA), koje se direktno metabloišu u mišićnom tkivu i mišići ih primarno upotrebljavaju tokom treninga. Protein iz surutke obezbeđuje značajne količine leucina, jedne od BCAA amino kiselina, koji ubrzava sintezu mišićnih proteina, a samim tim i njihov rast. Istraživanja ukazuju da sportisti koji ishranom unose više leucina imaju glatke mišiće sa manjim procentom masti, a time postižu i bolju mišićnu definiciju. U odnosu na proteine iz soje, mleka i jaja, izolat proteina iz surutke sadrži i do 50% više leucina.

Ovaj protein predstavlja i jaku podršku imunitetu jer podiže telesni nivo glutationa, koji je jak antioksidant. Jaki treninzi i vežbe redukuju količine glutationa, a protein iz surutke ga nadoknađuje. Kao dodatak jednom lakom obroku u toku dana, obezbeđuje dovoljnu količinu energije, a time na zdrav način utiče na količinu hrane koja će biti unesena u toku sledećeg obroka.

HyperWhey™ je posebno formulisana proteinska matrica koja se sastoji iz visoko kvalitetnih frakcija proteina iz surutke - mikrofiltriranog izolata i ultrafiltriranog koncentrata. Lako se rastvara u vodi i priprema.

Preporučena upotreba: Razmutiti 1 - 1,5 dozirnu mericu proteina u 2-3 dl vode ili obranog mleka, u zavisnosti od željene gustine. Uzimati nakon završenog treninga, a dodatno u toku dana u zavisnosti od potrebe (ukupnog dnevnog unosa proteina putem hrane), najbolje ujutru ili između obroka.

Sastav (1 dozirna merica ili 32 g)

        Količina

Kalorije

120

Kalorije iz masti

10

Ukupno masti

1 g

Zasićene masti

0 g

Holesterol

40 mg

Ukupno ugljenih hidrata

5 g

Dijetetska vlakna

1 g

Šećeri

1 g

Proteini

20 g

Natrijum

25 mg

Kalijum

100 mg

Kalcijum

30%

Gvožđe

2%

Ostali sastojci: hidrolizovani peptidi proteina iz surutke, mikrofiltrirani izolat proteina iz surutke, ultrafiltrirani visokokvalitetni instantizovan koncentrat proteina iz surutke, inulin, kakao, arome, ksantan guma, karagen guma, sukraloza.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške