You are here

Whey Pure Fusion

Proizdođač: 
Šifra:
1352
Ukratko:
Protein koji je dizajniran, kako za profesionalce tako i za rekreativce i praktično za svakoga ko želi da popravi kvalitet svojih mišića. Saznaj više
7.990,00 RSD
6.990,00 RSD
1.000,00 RSD (13%)

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Whey Pure Fusion

 

 • izgradnja čiste mišićne mase

 • održavanje pozitivnog azotnog bilansa

 • sadrži whey koncentrat i whey izolat

 • ubrzava oporavak

 • ubrzava mišićni rast

 • bez aspartama

 

 

Whey Pure FUSION sadrži 75% čistog proteina dobijenog filtracijom na niskim temperaturama, kako se dobija kvalitetan whey koncentrat i izolat surutke koji osiguravaju visoku biološku vrednost proteina. Ovakav protein se lako vari i brzo dospeva u krvotok, čime je omogućena adekvatna nadoknada proteina u momentu kada je to najpotrebnije. Takođe, protein surutke obezbeđuje i održavanje pozitivnog azotnog bilansa, što znači da se sprečava razgradnja mišića i stvara osnovni uslov za njihov rast. U prilog navedenom ide visoka koncentracija BCAA i L-glutamina.

 

Aminokiseline čuvaju mišićno tkivo tokom intenzivnog vežbanja a takođe imaju važnu ulogu procesima mišićnog oporavka. Tu se naročito mora pomenuti L-glutamin, koji podržava oporavak mišića, jača imuni sistem, pojačava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava produkciju prirodnog (telesnog) hormona rasta.

 

Ovo su dobri razlozi da podržite brz rast i regeneraciju vaših mišića, uživajući u punom i kremastom ukusu Amix™ Whey Pure FUSION proteina - proteina koji je dizajniran, kako za profesionalce tako i za rekreativce i praktično za svakoga ko želi da popravi kvalitet svojih mišića.

 

Nutritivne informacije:

Jedna doza (35 g)

100 g

Energetska vrednost

554 kJ/130 kcal

1581,5 kJ/373,5 kcal

Masti

Saturisane masnoće

1,65 g

< 1 g

4,7 g

< 2,5 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećeri

2,7 g

1,2 g

7,8 g

3,4 g

Proteini

26,25 g

75 g

So*

< 0,35 g

< 1 g

Aktivne komponente proizvoda:

Jedna doza (30 g)

100 g

DigeZime® - kompleks enzima

52,5 mg

150 mg

*prisustvo soli je rezultat prirodnog sadržaja natrijuma, nije posebno dodavana

   

  Sastojci: Ultrafiltrirani instantizovani koncentrat proteina surutke (iz mleka), CFM® - mikrofiltrirani izolat proteina surutke (iz mleka) sa proteinskim frakcijama (beta-laktoglobulin, alfa-laktoglobulin, albumin iz goveđeg seruma, imunolobulin, glikokomkoperopeptid, laktoperoksidaza), kakao prah (samo u ukusu čokolade), maltodekstrin, stabilizatori: kolagen hidrolizat, ksantan i guar guma; emulgator: soja lecitin; aroma, zaslađivači: sukraloza Splenda® i acesulfam-K; boja: (u ukusu jagoda - ekstrakt cvekle), patentirani digestivni enzim DigeZime® - multienzimski kompleks (amilaza, lipaza, laktaza, celulaza, bakterijska neutralna proteaza).

   

  Način upotrebe: Jednu mericu (35 g) umutiti u 200-300 ml vode ili mleka. Konzumirati posle treninga. Za maksimalne rezultate uzimati do 3 merice u toku dana, u zavisnosti od potrebe za unosom proteina.

   

  Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

   

  Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

   

  Alergen info: Ovaj prizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. U prizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, ljuskare, gluten, orašaste plodove ili kikiriki.

   

  Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

   

  Poreklo: EU

  Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške