You are here

Zero Iso Great

Proizdođač: 
Šifra:
1176
Ukratko:
Čist izolat proteina surutke bez masti, bez ugljenih hidrata, za izgradnju čiste mišićne mase Saznaj više
3.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Zero Iso Great

  • izolat proteina iz surutke

  • 0 odsto masti

  • 0 odsto ugljenih hidrata

  • 20 grama proteina po porciji

  • bez laktoze

  • bez holesterola

Iso Great odličan je suplement za sve koji žele da izgrade čistu mišićnu masu. Izuzetno je pogodan za vežbače koji ishranu zasnivaju na niskom unosu ugljenih hidrata. Svojim odličnim sastavom doprineće da vaši treninzi budu intenzivniji, a odmor kvalitetniji.

Neki proizvođači suplemenata igraju marketinške igre sa procentima whey proteina i mnogi od njih računaju prosečnih 5% (sadržaj vlage) koji je prirodno prisutan u proteinskom prahu, ali koji može biti isušen u laboratoriji, tako da tvrde da je koncentracija proteina za oko 5% viša nego što 'zaista jeste' za kupce. Ipak, Iso Great je whey protein koji je zaista preko 90%, tako da dobijate čist protein šejk koji je zapravo 90% protein! Pored toga, Iso Great ima nula masnoća i nula ugljenih hidrata (šećera) što bi značilo da nema ni laktoze niti holesterola. U pitanju je veoma kvalitetan izolat proteina surutke - proizveden pod niskim temperaturama i pritiskom, koristeći tehnike ultrafitracije i mikrofiltracije - pružajući našem telu sve važne amino kiseline i biološki aktivne mikrofrakcije proteina uključujući beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, imunoglobulin G, laktoferin i dr. Ovakav protein doprinosi održanju i rastu mišićne mase kao i održanju zdravlja kostiju.

Ovaj protein je lako rastvorljiv i odličnog ukusa, tako da možete da svakodnevno uživate u kvalitetnom obroku.

 

Namena proizvoda: Dodatak ishrani na bazi proteina surutke sa dodatkom L-glutamina i L-arginina.

 

Nutritivne vrednosti

100 g

1 porcija – 22 g

Energetska vrednost

1529 kJ/364 kcal

335 kJ/80 kcal

Masti

-od toga zasićene masne kiseline

0 g

0 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

-od toga šećeri

0 g

0 g

0 g

0 g

Proteini

91 g

20 g

So

0,45 g

0,1 g

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

100 g

1 porcija – 22 g

Izolat proteina surutke

91 g

20 g

L-glutamin

5 g

1,1 g

L-arginin

1 g

0,22 g

 

Sastojci (ukus vanile): Izolat proteina surutke [(iz mleka, emulgator - soja lecitin) proizveden u kombinaciji niskog pritiska i temperature sa tehnikama mikrofiltracije obezbeđujući biološki aktivne proteinske mikrofrakcije uključujući beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, serum goveđeg albumina, imunoglobulin G, laktoferin i glikomakropeptid]; L-glutamin; aroma vanile; L-arginin; zaslađivači - acesulfam-K, sukraloza.

 

Sastojci (ukus kapućino): Izolat proteina surutke [(iz mleka, emulgator: soja lecitin) proizveden u kombinaciji niskog pritiska i temperature sa tehnikama mikrofiltracije obezbeđujući biološki aktivne proteinske mikrofrakcije uključujući beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, serum goveđeg albumina, imunoglobulin G, laktoferin i glikomakropeptid]; L-glutamin; aroma kapućina; L-arginin; zaslađivači: acesulfam-k, sukraloza; ekstrakt ječmenog slada.

 

Sastojci (ukus jagode): Izolat proteina surutke [(iz mleka, emulgator - soja lecitin) proizveden u kombinaciji niskog pritiska i temperature sa tehnikama mikrofiltracije obezbeđujući biološki aktivne proteinske mikrofrakcije uključujući beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, serum goveđeg albumina, imunoglobulin G, laktoferin i glikomakropeptid]; L-glutamin; aroma jagode; L-arginin; zaslađivači - acesulfam-K, sukraloza; boja – betanin.

 

Način upotrebe: jednu porciju (22 g = ½ merice) pomešati sa 250 ml tečnosti i napraviti šejk. Pripremati neposredno pre konzumiranja! Tokom dana se mogu koristiti 1-3 porcije.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama preosetljivim na neki od sastojaka, kao ni osobama sa oboljenjima jetre i bubrega. Pre upotrebe se treba posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Retko se mogu javiti neželjeni efekti u vidu digestivnih smetnji.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Informacije o alergenima: Sadrži mleko i soju. Može da sadrži tragove jaja, glutena, kikirikija, jezgrastog voća, ribe i ljuskara. Sadrži prirodan izvor fenilalanina.

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu. Toplota i sunčeva svetlost mogu da oštete ambalažu.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške