You are here

Carni Pro

Proizdođač: 
Šifra:
566
Ukratko:
Kapsule L-karnitina za ubrzano sagorevanje masnih naslaga tokom treninga. Saznaj više
1.390,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Carni Pro

  • sagorevanje masnih naslaga

  • dodatna energija

  • deluje kardioprotektivno

  • 1200 mg karnitina u dnevnoj dozi

 

 

Osnovna uloga L-karnitina u organizmu jeste upravo u metabolizmu masti, odnosno njenog iskorišćenja kao izvora energije, a samim tim i obezbeđenje energije za rad srca i skeletnih mišića.

 

Prema istraživanjima, suplementacija L-karnitinom može da deluje kardioprotektivno; može da utiče na smanjenje triglicerida i na povećanje HDL-holesterola u krvi. Takođe, L-karnitin može da ima antioksidativna svojstva, acetil-L-karnitin neuroptotektivnu aktivnost.

 

Galvanize Nutrition Carni Pro kapsule sadrže najčišći dostupni oblik L-karnitina i L-tartrata. Carni PRO dizajniran je za sportiste i rekreativce koji traže efikasnu pomoć u ispunjavanju svojih ciljeva. Carni Pro kapsule nude sigurnu i efikasnu podršku u sagorevanju masnih naslaga pretvarajući ih u dodatnu energiju.

 

 

Sadržaj aktivnog sastojka

U 1 kapsuli

U dnevnoj dozi

(2 kapsule)

%PDU*

L-karnitin-L-tartarat

-od čega L-karnitina

600 mg

408 mg

1200 mg

816 mg

**

**

PDU*= Preporučeni dnevni unos **=preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci: L-karnitin-L-tartarat; želatin (telo kapsule); sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat; boja: titan-dioksid.

 

Način upotrebe: Konzumirati 2 kapsule dnevno, 30-60 minuta pre treninga. U danima bez treninga uzimati 2 kapsule jednom dnevno, pre obroka.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, i osobama koje boluju od epilepsije. Eventualna neželjena dejstva se mogu javiti u vidu blažih gastrointestinalnih tegoba kao što su nadimanje, zatvor, mučnina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani i zdravom načinu života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Informacije o alergenima: Proizvodi se u objektu u kome se obrađuju i žitarice, ljuskari, jaja, riba, mleko, soja, kikiriki, jezgrasto voće i sumpor-dioksid.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na hladnom i suvom mestu. Držati van domašaja dece.

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške