You are here

Oxysport Black

Proizdođač: 
Šifra:
215
Ukratko:
sagorevač masti sa 8 aktivnih sastojaka za održavanje visokog nivoa energije, bolji fokus i brže topljenje masti Saznaj više
4.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (1 glas)

Oxysport Black

  • sadrži 8 aktivnih sastojaka
  • ubrzava metabolizam i gubljenje masnih naslaga
  • smanjuje apetit

MusclePharm® OxySport Black, najnoviji sagorevač masti iz ove linije proizvoda, namenjen i rekreativcima i sportistima, sadrži 8 aktivnih sastojaka koji će vam pomoći u održavanju visokog nivoa energije, boljeg fokusa i bržeg topljenja masti.

Formula za sagorevanje masti sa termogenim efektom sadrži 375 mg L-Carnitine L-Tartrate, 225 mg zaštićenog ekstrakta mediteranskih citrusa - Sinetrol® XPUR i enzim Lipazu(50mg); Matriks za snagu i energiju sadrži: PURENERGY™ Matrix (120mg), Holin bitartarat (100mg) i Teakrin (TeaCrine®) (50mg); Matriks za kontrolu apetita sadrži: Ekstrakt kore cimeta (50mg) i Capsimax® ekstrakt ploda paprike (Capsucum annuum), standardizovan na 2% kapsaicinoida(50mg).

L-karnitin je dobijao i gubio na popularnosti poslednjih godina. Mada su se ispitivanjima pokazali njegovi pozitivni efekti na sagorevanje masnoće i povećanje energije, ipak su neka istraživanja ograničila pozitivne efekte na osobe koje su imale deficit L-karnitina u organizmu (pre svega vegetarijance i stare osobe). Zbog toga je njegov oblik L-Carnitine L-Tartrate prevazišao ova potencijalna ograničenja i osigurao benefite svim osobama, i to posebno u oblastima u kojima je potrebno sagorevanje masti i regeneracija mišića.

Sinetrol® XPUR je patentirana formula koja sadrži ekstrakte citrusnog voća: grejpfruta, narandže i crvene narandže. Ova mešavina deluje na inhibiciju PDE-4 u telu, povećavajući na taj način količinu cikličnog adenozin monofosfata i sprečavajući njegov pad. Istraživanja su pokazala da inhibiranje PDE-4 sprečava gojaznost indukovanu ishranom.

Enzim lipaza ima ulogu u varenju, preradi i transportu dijetarnih lipida (triglicerida, masti, ulja) kod svih živih bića. Pokazalo se da dodatno uzimanje ovog enzima kao suplementa može umanjiti apetit, podstaći brže sagorevanje masti i sprečiti gojaznost.

PURENERGY™ je zaštićena formula sa 43% anhidrovanog kofeina i 57% TeroPure®. Ovakva kombinacija ima zadatak da poveća nivo energije, poboljša fokus na treningu, a istraživanja su pokazala da PURENERGY™ poboljšava kognitivne funkcije, poboljšava zdravlje srca i održava nivo šećera u krvi u normali.

Holin bitartarat, je takođe i pre svega u funkciji poboljšanja kognitivnih sposobnosti i fokusa na treningu, ali pokazalo se da veće doze (koje su inače prisutne u ovom suplementu) mogu imati efekta na gubitak masnih naslaga.

Struktura i funkcije TeaCrine® se gotovo poklapaju sa dejstvom kofeina i uglavnom pokazuju iste efekte. Osnovna razlika se ogleda u tome da se na kofein stvara tolerancija, pa je tokom vremena za isti efekat neophodno povećanje doze, što nije slučaj sa TeaCrine®. Veće doze nisu potrebne, da bi efekat ostao isti. TeaCrine® povećava fokus, sagoreva masti, podiže nivo dopamina u mozgu i smanjuje oksidativne procese u organizmu.

Dosta se govorilo o tome da cimet reguliše nivo šećera u krvi, međutim za ovaj efekat potrebno je uneti prilično velike doze cimeta ishranom. Da bi se to izbeglo, ovaj suplement nudi visoko koncetrovani ekstrakt kore cimeta, koji održava nivo šećera u krvi niskim, pa time utiče na smanjenje apetita.

Inkapsulirani ekstrakt paprike Capsimax® pomoćiće takođe u sagorevanju masnih naslaga. Negativni efekti poput gorušice, izbegnuti su jer suplement dolazi u kapsuli, čime je usporeno njegovo varenje.

Preporučena upotreba: 2 kapsule dnevno, najbolje popiti 1 kapsulu sa čašom vode 30-45 min. pre doručka i 30-45 min. pre ručka. Ne uzimati najmanje 6 sati pre spavanja.

Nutritivna deklaracija:

Broj doza po pakovanju: 60 | Veličina doze: 2 kapsule

Sastav:

2 kaps. (1,51g)

100 g

%PDU

Vitamin B 6 (piridoksin hidrohlorid)

10 mg

662,25 mg

714%

Vitamin B 12 (metilkobalamin)

250 mcg

16,55 mg

10000%

Hrom (hrom (III)-pikolinat)

100 mcg

6,62 mg

250%

Fat Igniter & Thermogenic Matrix

 

 

 

L-karnitin L-tartarat

375 mg

24,83 g

*

Sinetrol® XPUR Mediterranean Citrus ekstrakt [ekstrakt ploda grejpfruta, slatke pomorandže, crvene pomorandže i semena gvarane]. stand. 20% flavona

225 mg

14,9 g

*

Lipaza (1000 FIP/g)

50 mg

3,3 g

*

Stamina & Energy Matrix

 

 

 

PURENERGY™ Matrix (kofein, pTeropure™ pterostiben)

120 mg

7,94 g

*

Holin bitartarat

100 mg

6,62 g

*

Teakrin (TeaCrine®)

50 mg

3,3 g

*

Apetite Control Matrix

 

 

 

Ekstrakt kore cimeta (Cinnamomum zeylanicum)

50 mg

3,3 g

*

Capsimax® ekstrakt ploda paprike (Capsucum annuum), stand. 2% kapsaicinoida

50 mg

3,3 g

*

Ostali sastojci: stabilizatori (mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza), sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijum-stearat, silicijum dioksid).

* PDU nije utvrđen.

Alergeni: proizvod može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, ribe, jezgrastog voća i kikirikija.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške