You are here

Ostalo

Sve ostalo što nismo do sad nabrojali....

Kutijica za pilule

Sa pregradama za lakše čuvanje i nošenje Vaših tableta i kapsula

Šejker

Miks flaša - šejker za mućenje praškastih proizvoda, sa logom Pansport-a

Isostar Bidon

Flašisa (bidon) od 650ml, sa logom Isostara, izrađena od kvalitetne plastike.

Šejker neon

Neon šejker za mućenje praškastih proizvoda, sa logom Pansport-a

Šejker neon

Neon zeleni Biotech šejker za lakše spremanje napitaka

Bidon

Flašisa od 0,7 l sa logom Pansport-a, izrađena od plastične mase

Steznici za zglobove

Kruti steznici za zglobove koji fiksiraju ručne zglobove pri potiskujućim pokretima i vežbama za ruke

Elastični steznici za zglobove

Elastični steznici za zglobove koji fiksiraju ručne zglobove pri potiskujućim pokretima i vežbama za ruke

Šejker

Elegantna miks flaša (šejker) za mešanje praškastih proizvoda

Pojas za mršavljenje

Univerzalni elastični pojas za za brže skidanje masnih naslaga i mršavljenje na predelu struka

Gurtne

Rekvizit za ojačanje hvata prilikom izvođenja vežbi vučenja

Šejker Wave

Moderni, rasklopljivi šejker atraktivnih boja

Šejker

Nesvakidašnji dizajn Pogodan za mikrotalasnu, frižider i mašinu za pranje sudova Nezavisno skladište za 3 merice praha Skladište za kapsule ispod čepa 600ml za tečnost + 300ml prostora za prah BPA & DEHP Free Ovo nije običan shaker! Već na prvi pogled vidite da se radi o nečemu sasvim drugačijem. Međutim tek kada ga rasklopite na delove, uvidećete njegovu višestruku namenu. Sve što vam je potrebno od dnevne suplementacije : vitamini i minerali, omega, protein itd. sada možete poneti sa sobom u jednoj posudi. Telo shakera skladišti 600ml tečnosti, dok se ispod njega nalazi posuda sa 300ml prostora za prah. Ispod čepa nalaze se pregrade za četiri tablete ili kapsule, dok je mrežica koja deli poklopac i telo shaker-a, odnosno filter, zaslužna za to da napitak svaki put bude penušast i u potpunosti rastvoren. Savršen saputnik za svaki dan a ujedno i "military" asesoar za sve koji žele da se razlikuju od drugih.

Elastični steznici za kolena

Primenjuju se u powerliftingu i bodibildingu, a služe kao zaštita i podrška kolenima, te sprečavaju eventualne povrede prilikom izvođenja vežbi zbog kojih su kolena izložena velikim naporima. Takođe, otklanjaju bol pri izvođenju vežbi, što omogućuje rad sa većim težinama. Dolaze u paru, dimenzija 170 x 8 cm. Čičak traka omogućuje lako pričvršćivanje. Veličina: univerzalna

Držači za šipku

Napravljeni su od duplog sloja neopren materijala širine 5 mm. Specijalno su dizajnirani da zaštite zglob, a i dodatno su ojačani tako da sprečavaju klizanje prilikom raznih vrsta dizanja, potisaka, vučenja. Sve to ALF držače za šipku čini superiornijim u odnosu na bilo koje druge oblike zaštite( steznici i sl.). Na sebi imaju dodatne jastučiće i specijalan sistem zatvaranja koji omogućava lako zatvaranje oko zgloba i daju dodatnu podršku u stabilizaciji zgloba prilikom pokreta. ALF Držači za šipku pružaju „non slip“ zaštitu za sve pull - push vežbe , osim sto štite zglobove od povreda, ujedno sprečavaju nastajanje neprijatnih žuljeva.

Stranice