You are here

Šejkeri i sportske flaše

Flaše za vodu i šejkeri za pripremu napitaka...

Shaker

Shaker

  Idealan za spremanje svih vrsta napitaka Ne propušta tečnost Izražena skala za merenje Pogodan za pranje u mašini za posuđe   Plastični šejker neutralne boje, zapremine 0.7 l obezbediće vam lakše rastvaranje suplemenata. Takođe, zbog unapređenog dizajna, ovaj šejker vam nudi stopostotnu garanciju od propuštanja tečnosti, pa možete bezbedno da ponesete već napravljene šejkove u torbi bez bojazni da će se prosuti.   Materijal: polipropilen (PP), polietilen (HDPE)   Zapremina: 0.7 l   Preporučena upotreba: Kako ne bi došlo do zgrudvavanja, dodati prvo tečnost a nakon toga prah. Zavrnuti poklopac i snažno mućkati 20-30 sekundi.   Održavanje: Temeljno oprati mlakom vodom i deterdžentom sve delove pre prve upotrebe i nakon svakog korišćenja.   Upozorenja: Ne sipati gazirana pića u šejker. Pogodno za pranje u mašini za suđe, do 50ºC.
Shaker Wave

Shaker Wave

Idealan za spremanje svih vrsta napitaka Ne propušta tečnost Skala za merenje izražena u ml i oz Pogodan za pranje u mašini za posuđe, može se koristiti i u mikrotalasnoj pećnici Plastični šejker upadljivih boja, zapremine 0.7 ml obezbediće vam lakše rastvaranje suplemenata. Takođe, zbog unapređenog dizajna, ovaj šejker vam nudi stopostotnu garanciju od propuštanja tečnosti, pa možete bezbedno da ponesete već napravljene šejkove u torbi bez bojazni da će se prosuti. Materijal: polipropilen (PP), polietilen (HDPE) Šejker je originalnog i upadljivog dizajna. Preporučena upotreba: željenu količinu praha ubaciti u šejker i dodati mu tečnost po želji. Energično tresti bocu 45 sekundi da se sastojci dobro sjedine.  
Sportska Flaša

Sportska Flaša

Izrađeno od plastične mase, zapremine 0,7 l. Bilo kad i bilo gde sa Vama! Osigurajte telu potrebnu hidrataciju! Preporučena upotreba: Sportska flaša (bidon) za vodu. Materijal: Plastika (polietilen LDPE) Ključne reči: Oprema
Shaker Neon

Shaker Neon

Idealan za spremanje svih vrsta napitaka Ne propušta tečnost Skala za merenje izražena u ml i oz Pogodan za pranje u mašini za posuđe, može se koristiti i u mikrotalasnoj pećnici Plastični šejker upadljivih boja, zapremine 0.7 ml obezbediće vam lakše rastvaranje suplemenata. Takođe, zbog unapređenog dizajna, ovaj šejker vam nudi stopostotnu garanciju od propuštanja tečnosti, pa možete bezbedno da ponesete već napravljene šejkove u torbi bez bojazni da će se prosuti. Šejker je originalnog i upadljivog dizajna. Materijal: -telo i zatvarac: polipropilen (PP) -poklopac i mrezica: polietilen (HDPE) Preporučena upotreba: željenu količinu praha ubaciti u šejker i dodati mu tečnost po želji. Energično tresti bocu 45 sekundi da se sastojci dobro sjedine.
Shaker

Shaker

  Idealan za spremanje svih vrsta napitaka 700ml mililitarska skala za odmeravanje   Elegantna miks flaša (šejker) sa logom firme Pansport u plavoj I crnoj boji ili providni. Šejker ili mix flaša za brzo i fino pripremanje praškastih napitaka izrađena je od plastike zapremine 0,7l. Sastoji se od boce sa poklopcem I mrežice koja pomaže da se praškasti proizvod idealno izmeša sa tečnošću.   Matrijal: - telo i zatvarač: polipropilen (PP)                 - poklopac i mrežica: polietilen (HDPE)   Uputstvo za upotrebu: Kako ne bi došlo do zgrudvavanja, dodati prvo vodu a nakon toga prah. Zavrnuti poklopac i snažno mućkati 20-30 sekundi.   Napomena: Oznaka "za životne namirnice" i oznaka proizvođača navedeni na dnu proizvoda.   Održavanje: Temeljno oprati mlakom vodom i deterdžentom sve delove pre prve upotrebe i nakon svakog korišćenja.   Upozorenja: Ne sipati gazirana pića u šejker. Ne prati u mašini za suđe.      
Shaker

Shaker

Idealan za spremanje svih vrsta napitaka 600-mililitarska skala za odmeravanje Sa metalnom kuglicom za idealno mešanje praha i tečnosti   Praktična miks flaša (šejker) sa logom firme Pansport, zapremine 600 ml, za jednostavno i brzo pripremanje praškastih napitaka. Sastoji se od boce sa poklopcem uz dodatak metalne kuglice koja pomaže da se praškasti proizvod idealno izmeša sa tečnošću.   Matrijal: - telo (polipropilen (PP)) - poklopac i zatvarač (polietilen (PE)) - kuglica za mešanje (nerđajući čelik).   Uputstvo za upotrebu: Da ne bi došlo do zgrudvavanja, dodati prvo vodu a nakon toga prah. Zavrnuti poklopac i snažno mućkati 20-30 sekundi.   Napomena: Oznake navedene na dnu proizvoda: "za životne namirnice", pogodno za pranje u mašini za suđe i za upotrebu u zamrzivaču, bez BPA.   Održavanje: Temeljno oprati mlakom vodom i deterdžentom sve delove pre prve upotrebe i nakon svakog korišćenja.   Upozorenja: U mašini za suđe prati na temperaturama do +50ºC.   Rok upotrebe: neograničen   Zemlja porekla: Kina   Uvoznik: Doo Pansport Veternik          
Sportska Flaša

Sportska Flaša

Flašica (bidon) od 650ml, sa logom Isostara, izrađena od kvalitetne plastike.
Shaker

Shaker

Elegantna crna miks flaša (šejker) sa logom firme Nutrabolics. Šejker ili mix flaša za brzo i fino pripremanje praškastih napitaka izrađena je od plastike zapremine 0,7l. Sastoji se od boce sa poklopcem, a unutar nje se nalazi metalna kuglica koji pomaže da se praškasti proizvod idealno izmeša sa vodom, mlekom ili bistrim sokom.   Preporučena upotreba: željenu količinu praha ubaciti u šejker i dodati mu tečnost po želji. Energično tresti bocu 45 sekundi da se sastojci dobro sjedine. Nikada se ne sme koristiti vrela tečnost!   Sastav: HDPE plastika i nerđajući metal. Ne sadrži: bisfenol A Zapremina: 0,7 l Rok upotrebe: neograničen.   Zemlja porekla i uvoza: Kina Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd
Shaker Traveller

Shaker Traveller

Idealan za pripremu napitaka van kuće Može se koristiti u mikrotalasnoj pećnici i zamrzivaču 500 ml mililitarska skala za odmeravanje   Putni šejker je praktično rešenje za pripremu praškastih napitaka van kuće (na treningu, putovanju...). Sastoji se od boce sa poklopcem, mrežice za lakše rastvaranje suplementa i dodatne posude (kontejnera) u kojoj možete poneti odmerenu dozu suplementa i vrlo lako i brzo pripremiti napitak na licu mesta. Zapremina: 500 ml (boca) + 100 ml (dodatna posuda) Materijal: - telo: polipropilen (PP) - poklopac, mrežica, kontejner: polietilen (HDPE) Preporučeni način upotrebe: Kako ne bi došlo do zgrudnjavanja, prvo dodati vodu a nakon toga prah. Zavrnuti poklopac i snažno mućkati 20-30 sekundi. Održavanje: Temeljno oprati mlakom vodom i deterdžentom sve delove pre prve upotrebe i nakon svakog korišćenja. Upozorenja: Ne sipati gazirana pića u šejker. Ne prati u mašini za suđe ili prati u mašini za suđe na temperaturama do +50ºC (prema uputstvu sa deklaracije).

Straniceomogućio Pansport Forum