You are here

Operacija Stepski vuk - takmičenje u crossfitu u Niškoj Banji

 

U Niškoj Banji 10.aprila u organizaciji fitnes kluba Legionari, održana je "Operacija: Stepski vuk"- takmičenje u crossfitu i Izazov u vežbama sa sopstvenim opterećenjem. Nastupilo je 83 takmičara (63 u crossfitu i 20 u Izazovu) iz 14 klubova iz Srbije i Makedonije. Takmičari su nastupali u crossfit disciplinama PRO, OPEN, MASTER i JUNIORI,  a u Izazovu su se nadmetali u sklekovima, skokovima na kutiju, Burpee i zgibovima.

Najbolji takmičar u MASTER kategoriji bio je Boban Ignjatovski iz kluba Gvožđar iz Pančeva, najbolji JUNIOR bio je Stefan Petrović iz CrossAhletic kluba iz Aranđelovca, u OPEN kategoriji je pobedio Petar Smiljanić iz kluba Invictus iz Beograda. Najspremnija devojka bila je Mirjana Nikolajević iz Gvožđara, a u muškoj PRO kategoriji trijumfovao je Uroš Smiljanić iz kluba Fabrika iz Niša. Najspremniji u Izazovu bio je Dejan Stević iz Koloseuma (Novi Sad).

 

 

Najbolji tim na takmičenju bio je Fabrika (Niš), drugo mesto je zauzeo Invictus iz Beograda, a treće domaći klub Legionari.

Sponzor takmičenja Pansport dodelio je nagrade najboljim takmičarima u svim kategorijama.

 

Milan_Grozdanovic