You are here

Pripreme za takmičenje na Pansport forumu by Marko Dimitrijević

image

 

Radeći kao stručni saradnik na Pansport forumu već 5 godina,primetio sam da dosta rekreativaca i ozbiljnih vežbaca učestvuje u radu našeg foruma i prenosi svoja iskustva svima. Došao sam na ideju da svim tim momcima i devojkama izađemo u susret tako što ćemo im dati mogućnost da se spremaju za takmičenja i takmiče se pod okriljem imena Pansporta, tako što ću im online davati savete na forumu, gde je njihova obaveza da postave svoje slike, trenutni način treninga, ishrane i suplementacije, i da, uz moje korekcije, aktivno učestvuju u tim temama. Svake 3 nedelje organizujemo grupne treninge na različitim lokacijama, gde sve to snimamo i slikamo tako da svi na našem forumu mogu pratiti pripreme tih takmičara.
Prošle godine imali smo 3 takmičara - od toga jednu zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji i jednu zlatnu medalju za devojke u kategoriji body figure.

marko_pripreme_2

marko_pripreme_3U toku su pripreme za sezonu 2012. i takmičenja koja će biti održana u poslednjoj nedelji maja i prvoj nedelji juna. Trenutno se na Pansport forumu spremaju 3 devojke i ove godine očekujemo još bolje rezultate i nadamo se da će učešće uzeti još veći broj članova foruma. Naravno, u obzir dolaze samo oni koji već imaju ozbiljan vežbacki staž i oni koji su ozbiljni u nameri da istraju do kraja i da se takmiče.

Naš moto nije da učestvujemo na takmičenju, već da pobedimo i svima pokažemo da je sve moguće ukoliko nešto želite.
Moja uloga u svemu je da sve to kanališem na pravi način i pomognem svima koliko god umem i znam, a, naravno, sve to ne bi bilo moguće da nije Pansport kompanije i celog tima koji radi na ovom projektu.
Sve trenutne treninge mozete pratiti na forumu, u temi PRIPREME ZA TAKMIČENJA, slike i video zapise. Ovim putem omogućujemo i svima koji žele da dođu i lično gledaju treninge ukoliko su u mogućnosti.