You are here

AAKG

Proizdođač: 
Šifra:
251
Ukratko:
Arginin Alfa-Ketoglutarat za povećanu produkciju NO (azot-oksida), bolja prokrvljenost, mišićna „pumpa“, snaga i energija, bolje performanse i bolji rezultati Saznaj više
1.780,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

AAKG

  • Povećana produkcija NO (azot-oksida) u telu

  • Bolja prokrvljenost, mišićna „pumpa“, snaga i energija

  • Bolje performanse i bolji rezultati

     

U proizvodu AAKG (arginin alfa-ketoglutarat) amino kiselina arginin je vezana sa alfa-ketoglutaratom koji je ključni posrednik u Krebsovom ciklusu, kao i u metabolizmu amino kiselina. Alfa-ketoglutarat je jedan od najvažnijih transportera nitrogena. Arginin, kao prekursor NO (azot-oksida) ima rastuću popularnost među bodibilderima i ostalim sportistima koji žele da održe performanse na visokom nivou. Alfa-ketoglutarat učestvuje u biohemijskim procesima proizvodnje energije u ljudskim ćelijama.

 

Arginin svojim prisustvom stimuliše procese obnove i rasta ćelija, kao i povećanje nivoa hormona rasta kod vežbi snage i opterećenja i poboljšava oporavak mišića. Druga bitna uloga arginina je njegova uloga prekursora NO (azot oksida) što naglašava njegovu metaboličku važnost. Prisustvo NO (azot-oksida) u krvi pojačava i poboljšava rad mišića. On pojačava protok krvi i dostavljanje hranljivih supstanci do ćelija angažovanih pri vežbanju, povećava snagu, vazodilataciju i ćelijsku pumpu, kao i regeneraciju mišićnih vlakana. Povećanjem izvora slobodnog arginina povećava se proizvodnja azot oksida. Ono što će bodibilderi najviše primetiti jeste mnogo snažnija mišična kontrakcija i jača pumpa. Dugotrajnija intracelularna pumpa omogućava povećanje mišićne tvrdoće i prokrvljenost.

 

Arginin u kombinaciji sa alfa-ketoglutaratom je veoma značajan za metabolizam amino-kiselina kao i za proizvodnju energije.

Arginin alfa-ketoglutarat je transportni sistem koji pri ulasku u krvotok značajno povećava proizvodnju azot oksida što dovodi do: pojačanja i povećanja „mišićne pumpe“ nakon treninga, povećava izdržljivost i ubrzava oporavak, omogućava odrađivanje pojačanih treninga.

 

Nutritivna vrednost

Po dozi (4 kapsule)

U 100 g proizvoda

Energija

62,7 kJ/15 kcal

1568 kJ/375 kcal

Masti

-od čega zasićene masne kiseline

0,032 g

<0,01

0,8 g

0,27 g

Ugljeni hidrati

-od toga šećeri

0 g

0 g

0 g

0 g

Proteini

3,68 g

92 g

So

<0,01

<0,1

 

Aktivni sastojak

U 100 g proizvoda

U dnevnoj dozi

(4 kaps)

%NRV*

L-arginin α-ketoglutarat

80 g

3200 mg

**

NRV*-Nutritivna referentna vrednost ** = NRV nije ustanovljen

 

Sastojci: L-arginin alfa-ketoglutarat (2:1); kapsula [goveđi želatin; sredstvo za glaziranje: šelak; boja: oksidi I hidriksidi gvožđa; regulator kiselosti: amonijum-hidroksid, kalijum-hidroksid]; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina.

Informacije o alergenima: Proizvodi se u objektu u kome se prerađuje i mleko, soja, jaja, gluten, kikiriki, jezgrasto voće, celer, ribe, ljuskari, mekušci i ugljen dioksid.

 

Način upotrebe: Uzeti jednu dozu (4 kapsule) sat pre treninga. U danima bez treninga uzeti 2 kapsule dnevno.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama sklonim učestaloj pojavi herpesa. Osobe koje uzimaju lekove za visok pritisak (antihipertenzivi) treba sa oprezom da koriste preparat. Osobe koje uzimaju lekove pre početka korišćenja preparata treba da se konsultuju sa lekarom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Mađarska

 

Uvoznik i distributer za Republiki Srbiju: Pansport d.o.o.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške