You are here

ABE - All Black Everything

Šifra:
1406
Ukratko:
Efikasna pre-workout formula sa sastojcima za koje je dokazano da uspešno pospešuju performanse, smanjuju zamor i iscrpljenost i povećavaju mentalni fokus. Saznaj više
3.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

ABE - All Black Everything

 

  • Ultimativni NO REAKTOR

  • Namenjen sportistima koji su svakodnevno izloženi izazovima u vidu napornih treninga i sportskih takmičenja

  • Povećanje fizičkih performansi tokom treninga visokog intenzteta

  • Smanjenje umora i iscrpljenosi

  • Povećava motivaciju i mentalni fokus

  • Sa dodatkom TheaCrine®

  • Ukusi: energy, višnja-kola i mentol bombone ("Breath Easy™" formula koja dodatno otvara disajne puteve)

 

Sa svojim jedinstvenim sastavom, ABE suplement u prahu za upotrebu pre treninga doprinosi povećanju snage, energije i izdržljivosti. Osim toga, ova specijalna formulacija pomaže da se maksimizira pun telesni potencijal, kroz doprinos u kontinuiranom fokusu u toku aktivnosti. Povećava motivaciju i mentalnu oštrinu uz istovremenu neverovatnu pumpu.

U sastav proizvoda su uključeni već dobro poznati, istraženi i provereni sastojci koji pomažu u povećanju kako fizičkih tako i mentalnih performansi tokom treninga.

L-citrulin DL-malat pomaže pri oporavku od intenzivnih fizičkih napora, pomaže proizvodnju energije u telu, prekursor je NO i zahvaljujući svemu nabrojanom poboljšava sportske performanse. Kreatin pospešuje obnovu ATP-a koji se koristi prilikom rada mišića, što bi značilo da njegovom suplementacijom ostvarujete i produženi rad tj. veću snagu i bolju izdržljivost, stimuliše sintezu proteina i utiće na povećanje ćelijskog volumena. Beta-alanin je neesencijalna neproteinska aminokiselina koja je prekursor karnozina, supstance koja odlaže umor u skeletnim mišićima odnosno produžava izdržljivost kod aerobnog i anaerobnog vežbanja, povećava mišićnu masu, snagu mišića i potrošnju energije. Taurin, uslovno esencijalna, sulfonska aminokiselina koja učestvuje u metabolizmu masti i kontroliše nivo holesterola, poseduje antioksidativne sposobnosti i svojstvo stabilizacije ćelijskih membrana, sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak a neophodan je i za rehidraciju ćelija i daje im veći volumen. Kofein, alkaloid koji nije potrebno posebno opisivati. Najčešće korišćen stimulator centralnog nervnog sistema koji povećava koncentraciju i budnost, smanjuje zamor, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Omiljen u ishrani sportista zbog njegove osobine da utiče na povećanje mentalne snage i dostizanje mehaničke granice stimulisanjem aerobnih i anaerobnih energetskih sistema. TeaCrine®, patentirani sastojak koji povećava energiju, mentalnu bistrinu i poboljšava motivaciju i raspoloženje.

Vitamini B3 i B12 podstiču energetski metabolizam, doprinose dobroj psihološkoj funkciji, pozitivno deluje na funkcionisanje nervnog i imunog sistema, kao i na smanjenje umora i iscrpljenosti. Bitamin B12 takođe doprinosi i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca.

 

Međutim same reči ne vrede ništa bez dokaza, a dokaz je u samom proizvodu.

Neka ABE priča sam za sebe!

 

Namena: Dodatak ishrani u prahu namenjen izradi napitka koji se koristi pre treninga. Niacin doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca.

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

U dnevnoj dozi (5,25 g)

U 100g proizvoda

L-citrulin-DL-malat

2 g*

38,09 g

Kreatin monohidrat

1,63 g*

30,95 g

Beta alanin

1 g*

19,04 g

Taurin

100 mg*

1,9 g

Kofein

100 mg*

1,9 g

TheaCrine®

50 mg*

952 mg

Vitamin B3 (niacin)

40 mg (250% NRV)

762 mg

Vitamin B12

50 µg (2000% NRV)

952,4 µg

NRV = nutritivna referentna vrednost; * = NRV nije ustanovljena

 

Sastojci (ukus energy): L-citrulin-DL-malat; kreatin monohidrat; beta alanin; regulator kiselosti: natrijum bikarbonat, limunska kiselina; taurin; kofein anhidrovani; teakrin (TheaCrine®); aroma; nikotinamid; ekstrakt kurkume; zaslađivač: sukraloza; cijanokobalamin.

 

Sastojci (ukus mentol bombona): L-citrulin-DL-malat; kreatin monohidrat; beta alanin; regulator kiselosti: natrijum bikarbonat, limunska kiselina; taurin; kofein anhidrovani; teakrin (TheaCrine®); aroma mentol bombona; nikotinamid; boja: cvekla crvena; zaslađivač: sukraloza; cijanokobalamin.

 

Sastojci (ukus višnja-kola): L-citrulin-DL-malat; kreatin monohidrat; beta alanin; regulator kiselosti: natrijum bikarbonat, limunska kiselina; taurin; kofein anhidrovani; teakrin (TheaCrine®); aroma všnja kola; nikotinamid; boja: karamel obični; zaslađivač: sukraloza; cijanokobalamin.

 

Način primene: Razmutiti 1 porciju praha (5,25 g = ½ merice = ½ kesice) sa 125 ml vode u šejker boci. Dobro promućkati. Konzumirati jednu porciju dnevno, 15 min pre treninga.

 

Informacije o alergenima: Ne sadrži alergene.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa srčanim oboljenjima i visokim krvnim pritiskom, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Osobe koje imaju bilo kakvo oboljenje ili su pod terapijom pre upotrebe moraju konsultovati lekara ili farmaceuta. Ne preporučuje se konzumiranje u periodu od 4 sata pre spavanja. Kontrolisati unos ostalih proizvoda sa kofeinom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Ujedinjeno Kraljevstvo

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške