You are here

Animal Fury

Proizdođač: 
Šifra:
1216
Ukratko:
Animal Fury je formula koja kombinuje proverene sastojke pre-workout preparata: citrulin-malat, beta-alanin, L-tirozin i kofein, sve u efikasnim dozama a uz dodatak aminokiselina razgranatog lanca pretstavlja “pravu stvar” za izgradnju mišićne mase. Saznaj više
3.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Animal Fury

  • Moćna formula namenjena konzumiranju pre treninga
  • Specijalno dizajnirana za povećanje energije, fokusa i performansi
  • Sadrži kofein

Animal Fury, prašak sa zaslađivačima za pripremu napitka, dolazi u dva očaravajuća ukusa: zelene jabuke i lubenice.

Animal Fury je formula koja kombinuje proverene sastokjke pre-workout preparata: citrulin-malat, beta-alanin, L-tirozin i kofein, sve u efikasnim dozama a uz dodatak aminokiselina razgranatog lanca pretstavlja “pravu stvar” za izgradnju mišićne mase.

L-citrulin je alfa-aminokiselina prisutna praktično u svim živim organizmima. Jedan od bogatijih izvora je lubenica odakle je prvi put i izolovan. Prekursor je L-arginina. L-citrulin je koristan prilikom tretmana i lečenja u slučajevima hipertenzije, metaboličkog sindroma i kardiovaskularnih bolesti, a ima i pozitivnu ulogu u metabolizmu proteina u mišićima. U Animal Fury formuli korišćen je oblik L-citrulin-DL-malat (1:1) koji kombinuje efekte aminokiseline L-citrulina i jabučne kiseline, što je kombinacija koja povoljno deluje na povećanje nivoa ATP-a i bolju cirkulaciju u angažovanim mišićima što dovodi do smanjenja zamora, veće izdržljivosti i brže regeneracije.

Aminokiseline razgranatog lanca (L-leucin, L-izoleucin i L-valin) prisutne u proizvodu su esencijalne aminokiseline koje se nalaze u proteinima svih živih bića. Igraju važnu ulogu u regulaciji energije i metabolizmu proteina. Mogu poslužiti kao izvor energije za skeletne mišiće, naročito u periodu metaboličkog stresa i kod osoba sa intenzivnom fizičkom aktivnošću.

Beta-alanin je neesencijalna aminokiselina, što znači da se sintetiše u organizmu uz pomoć enzima beta-alanin sintetaze. Prekursor je karnozina koji odlaže zamor skeletnih mišića, produžava izdržljivost kod aerobnog i anaerobnog vežbanja, povećava mišićnu masu, snagu mišića i potrošnju energije.

L-tirozin je aromatična uslovno esencijalna aminokiselina koja učestvuje u brojnim metaboličkim procesima.

Kofein je alkaloid koji se u prirodi u najvećoj količini nalazi u zrnu kafe, listovima crnog i zelenog čaja, plodu guarane, kakao zrnu i dr. Deluje kao stimulator centralnog nervnog sistema, povećava koncentraciju, pažnju i budnost, smanjuje osećaj zamora, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Kod sportista se koristi zbog potencijalne sposobnosti da poveća mentalnu snagu i obezbedi dostizanje mehaničke granice stimulisanjem aerobnih i anaerobnih energetskih sistema.

Nutritivne informacije 100 g / 8 g: energetska vrednost 1436,5 kJ (342,0 kcal) /114,9 kJ (27,4 kcal), proteini 84,5 g/6,76 g, ugljeni hidrati <0,1 g/<0,01 g, masti <0,1 g/<0,01 g

Sastojci:

Sadržaj aktivnih sastojaka

100 g

8 g (pola merice)

PDU/ ½ merice

L-citrulin DL-malat (1:1)

37,43 g

3000 mg

*

Vodorastvorljiva instant 2:1:1 mešavina BCAA, od toga:

- L-leucin

- L-izoleucin

- L-valin

31,19 g

 

15,59 g

7,80 g

7,80 g

2500 mg

 

1250 mg

625 mg

625 mg

*

Beta-alanin

12,48 g

1000 mg

*

L-tirozin

6,24 g

500 mg

*

Kofein

2,18 g

175 mg

*

PDU=Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen; PDU nije ustanovljen

*Nutritivne informacije i sadržaj aktivnih sastojaka je za proizvod sa ukusom lubenice.

Ostali sastojci, ukus lubenice: kiselina – limunska kiselina, aroma lubenice, sredstvo protiv zgrudvavanja – siliciju dioksid, natrijum-hlorid, zaslađivači – sukraloza, acesulfam-K, boja – alura crvena AC

Ostali sastojci, ukus zelene jabuke: aroma zelene jabuke, kiselina – limunska kiselina, inulin, zaslađivači – sukraloza, acesulfam-K, sredstvo protiv zgrudvavanja – silicijum dioksid, natrijum-hlorid, boje – tartrazin, brilijant plava FCF

Način upotrebe: pomešati pola merice praška (oko 8 g) sa oko 180 ml izabranog napitka i popiti 30 minuta pre treninga.

Upozorenje: Sadrži 175 mg kofeina u dnevnoj dozi proizvoda. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju i dojiljama. Pre uzimanja proizvoda, treba se posavetovati sa lekarom ili farmaceutom, naročito ako imate oboljenje, ili imate porodičnu istoriju bolesti kao što su: oboljenje srca, štitne žlezde, jetre, bubrega, dijabetes, visok krvni pritisak, česte glavobolje, depresiju ili druga psihijatrijska oboljenja, glaukom, problemi sa uriniranjem, uvećanje prostate, oboljenja koja prate napadi, ili ako koristite lekove kao što su: inhibitori monoaminooksidaze (MAO-inhibitori) antidepresivi ili bilo koji drugi lek ili dodatak ishrani. Prekinite upotrebu preparata 2 nedelje pre hirurške intervencije. Ne koristite proizvod ako ste preosetljivi na kofein, ili ako imate visok krvni pritisak, probleme sa srcem. Ne koristite ga istovremeno sa drugim proizvodima koji sadrže kofein. Beta-alanin može izazvati prolazne smetnje-bockanje, ukočenost. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti; Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu, zdrav i izbalansiran način života. Čuvati van domašaja dece!

Informacija o alergenima: Sadrži soju. Može da sadrži - proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju mleko, soja, jaja, kikiriki, jezgrasto voće, riba, školjkaši i pšenica.

Najbolje upotrebiti do kraja: označeno na pakovanju (mesec,godina).

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške