You are here

CellUP® Shot

Proizdođač: 
Šifra:
931
Ukratko:
Nova pre-workout formula, specijalno dizajnirana da pojača intenzitet i poboljša performanse svakog treninga. Saznaj više
190,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

CellUP® Shot

 

 • Visoka koncentracija aktivnih sastojaka

 • Praktično džepno pakovanje

 • Osvežavajući ukus

 

Amix™ CellUp® je jedinstvena kombinacija visoko koncentrovanih sastojaka koja se konzumira pre treninga, a omogućava povećanje intenziteta treninga, odlaže umor i poboljšava sportske performanse. Obezbedjuje energiju za trening u samo jednom gutljaju.

Amix™ CellUp® sadrži patentiranu, visoko koncentrovanu formu glicerola i beta alanina, taurin, L-arginin, glukuronolakton, kofein i vitamine B6 i C.

 

 • Beta alaninje neesencijalna neproteinska aminokiselina koja je prekursor karnizona, supstance koja odlaže umor u skeletnim mišićima odn. produžava izdržljivost kod aerobnog i anaerobnog vežbanja, povećava mišićnu masu, snagu mišića i potrošnju energije.

 • Glicerol povećava koncentraciju tečnosti u krvi i ostalim tkivima čime se postiže hiperhidratacija što je vrlo korisno kako za treninge bodibildinga tako i za sportove u kojima se zahteva velika izdržljivost.

 • Taurin je ne-esencijalna aminokiselina koja učestvuje u brojnim metaboličkim procesima u organizmu. Ima antioksidativno dejstvo i svojstvo povećanja obima ćelija i stabilizacije membrana ćelija čime se potpomaže sposobnost prenošenja impulsa u nervnom sistemu.

 • Arginin se smatra poluesencijalnom aminokiselinom zbog toga što organizam može da ga sintetiše, međutim u nekim situacijama (infekcija, trauma, ekstremni napori) produkcija arginina može biti usporena i nedovoljna da zadovolji potrebe organizma. Prekursor je za sintezu azot-oksida (NO) te ima ulogu u snabdevanju mišića kiseonikom i nutrijentima. Takođe učestvuje i podstiče izgradnju mišića, podstiče oslobađanje hormona rasta, utiče na oslobađanje amonijaka iz tela, na deobu ćelija itd.

 • Kofein je najpoznatiji stimulator centralnog nervnog sistema. Prema hemijskom sastavu to je alkaloid koji se u većoj količi može naći u zrnu kafe, listovima crnog i zelenog čaja, plodu guarane, kakao zrnu i dr. Povećava koncentraciju i budnost, smanjuje zamor, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Razlog široke upotrebe u dodacima ishrani za sportiste je njegova osobina da utiče na povećanje mentalne snage i dostizanje mehaničke granice stimulisanjem aerobnih i anaerobnih energetskih sistema.

 • Vitamini B6 i C doprinose dobrom energetskom metabolizmu, funkcionisanju nervnog i imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pored toga Vitamin B6 još doprinosi i dobrom metabolizmu proteina i glikogena, produkciji crvenih krvnih zrnaca i regulaciji hormonske aktivnosti. Vitamin C takođe ima i pozitivan uticaj na funkcionisanje imunog sistema tokom i nakon intenzivnih fizičkih napora tj. treninga kao i na sintezu kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavica i desni. Pored toga vitamin C ima i veliki značaj u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

   

 

Aktivne komponente proizvoda

1 doza (30 ml)

*%NRV

Beta Alanin - CarnoSyn®

2500 mg

-

Glicerol prah 65% GlicerolMax®

1000 mg

-

Taurin

1000 mg

-

L-arginin HCL

1000 mg

-

Fosforna kiselina

360 mg

-

Glukuronolakton

250 mg

-

Kofein

125 mg

-

Vitamin C

50 mg

63

Vitamin B6

5 mg

357

*NRV – nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: prečišćena voda; beta alanin (CarnoSyn); glicerol u prahu 65% (GliceroMax); taurin; L-arginin hidrohlorid; kiselina: fosforna kiselina; glukuronolakton; anhidrovani kofein; L-askorbinska kiselina (vitamin C); konzervansi: kalijum-sorbat i natrijum-benzoat; aroma; zaslađivač: sukraloza; boje: karamel obični; piridoksin-hidrohlorid (vitamin B6).

 

Upotreba: ½ ampule dnevno, 30 minuta pre treninga. Promućkati pre upotrebe.

 

Upozorenje: Kontrolisati unos kofeina tokom korišćenja ovog preparata, konsultovati lekara pre upotrebe. Ne uzimati ovaj proizvod ukoliko imate visok krvni protosak, srčanu aritmiju, glaukom, otežano mokrenje, dijabetes, čir, uvećanje prostate, poremećaj u radu tiroidne žlezde, problem sa jetrom. Ne uzimati više od preporučene doze. Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Čuvati van domašaja dece.

 

Napomene: SADRŽI KOFEIN (125 mg/30 ml)

 

Alergen upozorenje: U proizvodnom pogonu se proizvode i prizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju i ljuskare.


 

Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

 

Zemlja porekla: Češka

Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške