You are here

GH Max

Proizdođač: 
Šifra:
703
Ukratko:
prirodno pospešuje lučenje hormona rasta pospešuje izgradnju mišićne mase i usporava njegovu razgradnju povećava mišićnu snagu i smanjuje telesne masti Un...Saznaj više
4.280,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
3.017142
Prosek: 3 (7 glasova)

GH Max

  • prirodno pospešuje lučenje hormona rasta

  • pospešuje izgradnju mišićne mase i usporava njegovu razgradnju

  • povećava mišićnu snagu i smanjuje telesne masti

Universal-ov GH Max je jedan od najdelotvornijih prirodnih GH faktora (preparat koji pospešuje prirodno lučenje hormona rasta). Kombinacija sastojaka u ovom proizvodu daje najbolje rezultate kod povećanja proizvodnje hormona rasta u hipofizi. Pospešuje stvaranje mišićnog tkiva, usporava razgradnju belančevina i povećava snagu mišića. Veoma snažno stimuliše izgradnju belančevina, i potpomaže sagorevanje rezerva masti za energetske potrebe.

Dejstvo amino kiselina koje su ključni elementi u ovom proizvodu pojačavaju vitamini C i B6, koji se takođe nalaze u sastavu preparata. Važno je da se ove tablete uzimaju na prazan stomak, po mogućnosti pre treninga i/ili pre spavanja, jer je tada lučenje hormona rasta najintezivnje, pa su i efekti najveći.

 

Namena: Dijetetski proizvod - dodatak ishrani na bazi L-arginina i vitamina B6. Posebno pogodan za sportiste.

 

Aktivni sastojci

U 100g proizvoda

U dnevnoj dozi

(3 tablete)

%PDU*

L-arginin alfa ketoglutarat

41,65 g

2,5 g

**

L-ornitin hidrohlorid

20,85 g

1.25 g

**

Fitosteroli (iz soje)

0,833 g

50 mg

**

L-karnitin

0,833 g

50 mg

**

L-glutamin

0,833 g

50 mg

**

Gama orizanol

0,416 g

25 mg

**

Vitamin B6

0,167 g

10 mg

714.00%

*PDU=Preporučen dnevni unos **=Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci: L-arginin alfa ketoglutarat; L-ornitin hidrohlorid; sredstva protiv zgrudvavanja: dikalcijum fosfat, stearinska kiselina; surutka (iz mleka); L-karnitin fumarat; fitosteroli (iz soje); stabilizator: magnezijum stearat; farmaceutska glazura; L-glutamin; gama orizanol (iz pirinčanih mekinja); piridoksin hidrohlorid.

 

Način primene: uzimati jednu dozu (3 tablete) dnevno na prazan stomak, pre treninga. Danima kojima se ne trenira uzeti 3 tablete pre spavanja.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, osobama koje uzimaju bilo kakve lekove, kao i osobama koje pate od sitosterolemije i cerebrotendinozne ksantomatoze. Eventualna neželjena dejstva su retka i obuhvataju blage gastrointestinalne tegobe. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe proizvoda konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Alergen info: Proizvod sadrži mleko i soju. Proizvodi se u objektu u kome se prerađuju: jaja, kikiriki, jezgrasto voće, riba, ljuskari i pšenica.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Ne izlagati direktnom dejstvu toplote, vlage i sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške

Slični proizvodiomogućio Pansport Forum