You are here

GH Surge

Proizdođač: 
Šifra:
1857
Ukratko:
Stimuliše brži rast i razvoij mišića i pomaže u razgradnji masti... Saznaj više
1.090,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

GH Surge

 

  • Stimuliše prirodnu proizvodnju hormona rasta

  • pomaže pri oporavku mišića

  • pomaže u razgradnji masti

  • obezbeđuje kvalitetan razvoj mišića

 

GH Surge je dodatak ishrani u kapsulama na bazi aminokiselina L-arginin, L-Ornitin i L-Lizin. Ova kombinacija aminokiselina ima veliku popularnost među vežbačima i sportistima jer je prirodni stimulans hormona rasta koji ubrzava rast mišića i smanjuje telesnu masnoću. 

GH Surge je zasnovana na tri aminokiselina (L-arginin, L-ornitin i L-lizin). Ove tri različite aminokiseline zajedničkim dejstvom optimizuju proizvodnju hormona rasta. Nažalost, sekret hormona rasta drastično se smanjuje sa godinama i uglavnom izaziva smanjenje mišićne mase i promoviše nakupljanje neželjenih masti. Uzimanjem GH Surge postići ćete bolje rezultate i izgraditi visokokvalitetnu mišićnu masu i dobiti veću mišićnu definiciju.

L-arginin osigurava da se više kiseonika i hranljivih materijala transportuje do ćelija povećavajući sadržaj azotnog oksida. Takođe jača vaš imuni sistem, pomaže u uklanjanju toksičnih nuspojava iz vašeg tela i eliminiše slobodne radikale koji uzrokuju oštećenje ćelija. L-arginin je jedini prekursor azot oksida (NO) i važan prekursor kreatina.

L-ornitin pomaže u eliminaciji amonijaka koji je rezultat razgradnje proteina, jača imuni sistem i produžava zdravlje jetre.

L-lizin stimuliše telo da proizvodi hormone i kolagen i gradi mišićno tkivo. Doprinosi apsorpciji kalcijuma za zdrave kosti.

Redovnom suplementacijom omogućava brz napredak, posebno na kvalitetu mišića kroz bolju gustinu i veću definiciju. Pored toga GH Surge sagoreva masno tkivo i pomaže pri oporavku što doprinosi intenzivnijim treninzima i boljim rezultatima.

 

 

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (3 kapsule)

%NRV

L-arginin HCI

1050 mg

*

L-lizin HCI

525 mg

*

L-ornitin HCI

525 mg

*

NRV-Nutritivna referentna vrednost*NRV nije ustanovljena

 

Način primene: popiti jednom dnevno 3 kapsule, uz čašu vode, pre spavanja.

 

Sastojci: L-arginin hidrohlorid; L-lizin hidrohlorid; L-ornitin hidrohlorid; kapsula:[želatin; sredstvo za glaziranje: šelak; boja: oksidi i hidroksidi gvožđa; regulator kiselosti: amonijum-hidroksid, kalijum-hidroksid]; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju: mleko, jaja, gluten, soja, kikiriki, jezgrasto voće, celer, riba, ljuskari, mekušci i sumpor-dioksid.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i doiljama. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka, kao ni osobama koje imaju dijagostikovani zdravstveni problem i/ili su pod terapijom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Pre upotrebe proizvoda kosultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani i zdravom načinu života. Prilikom otvaranja proizvoda može doći do istovremenog odlepljivanja i unutrašnje zaštitne folije što ne utiče na ispravnost i kvalitet proizvoda.

 

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage ako se nalazi u pakovanju. Čuvati van domašaja dece!

 

Zemlja porekla: Mađarska.

 

Uvoznik i nosilac upisa u bazu podataka Min.zdravlja R.Srbije: Pansport D.O.O., Stevana Peci Popovića 21, Veternik.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške