You are here

HYDE Pre Workout

Proizdođač: 
Šifra:
1521
Ukratko:
Pre workout sa odličnom kombinacijom sastojaka i fantastičnim ukusima. Ostanite fokusirani i puni energije tokom čitavog treninga! Saznaj više
1.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

HYDE Pre Workout

  • Energija, snaga i izdržljivost

  • Mentalni fokus i motivacija

  • Mišićni volumen

     

Naučno je dokazano da pravilna upotreba pre workout suplemenata pomaže da povećate snagu i veličinu mišića, ubrzate gubitak masti, smanjite umor i poboljšate fokus. Na taj način intenzivirate efekte vežbanja i dobijate maksimum od svakog odlaska u teretanu.

 

Za mentalni fokus, motivaciju, izdržljivost i snagu koji će maksimizirati vaše performanse pri svakom treningu Prosupps je dizajnirao HYDE® Pre Workout formulu.

Odličnom kombinacijom sastojaka HYDE Pre Workout povećava snagu i izdržljivost tokom kardio ili dugih treninga, poboljšava fokus i motivaciju i povećava nivo energije, daje puniju, vaskularniju pumpa, smanjuje katabolizam mišića tokom treninga, omogućava bržu i efikasniju sintezu proteina i isporuku hranljivih materija, povećanva brzinu metabolizma (veće sagorevanje masti).

Za to su zaslužni dobro poznati sastojci formula za upotrebu pre treninga: beta-alanin koji pomaže da prevaziđete tačku iscrpljenosti odlažući zamor skeletnih mišića, L-citrulin koji pospešuje proizvodnju azotnog oksida i samim tim povećanje protoka krvi i pomaže u procesu oporavka mišića, vitamine B kompleksa, L-tirozin i kofein za neverovatan fokus i energiju, kreatin-monohidrat za snagu i razvoj mišića, N-acetil-L-karnitin za ubrzanje metabolizma masti. Osim toga tu su i vitamin C i mineral cink koji blagotvorno deluju na organizam i njegovo funkcionisanje podržavajući energetski metabolizam, imuni sistem i brojne esencijalne procese u telu.

 

HYDE® Pre Workout dolazi u tri fantastična ukusa, osvežavajući ukusi lubenice, maline i voćnog punča.

 

Čak i najentuzijastičniji posetioci teretane imaju dane u kojima je njihov nivo energije nizak i jednostavno ne mogu da se pokrenu i daju svoj maksimum. U takvim danima, HYDE® Pre Workout je upravo suplement koji će vam pomoći da "uđete u zonu" i dobijete pravu kombinaciju podsticaja i motivacije bez nervoze i podignete svoje performanse na najviši mogući nivo!

* Proizvod HYDE pre workout je u fazi izmene dizajna etiketa, tako da je moguće da se malo razlikuju etikete za pojedine ukuse.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani namenjen upotrebi pre treninga.

 

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (3,25 g)

%PDU*

L-citrulin

1000 mg

**

Beta-alanin

833,3 mg

**

Kreatin monohidrat

416,7 mg

**

N-acetil L-karnitin

166,7 mg

**

L-tirozin

83,3 mg

**

Kofein

83,3 mg

**

Vitamin C

20 mg

25%

Vitamin B3 (Niacin)

10 mg

62%

Cink

5 mg

50%

Vitamin B1 (Tiamin)

1 mg

90,9%

Vitamin B12

10 µg

400%

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci (ukus lubenica): L-citrulin; beta-alanin; kreatin-monohidrat; regulator kiselosti: limunska kiselina; N-acetil-L-karnitin HCl; aroma: lubenica; anhidrovani kofein; L-tirozin; sredstva protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid, kalcijum-silikat; zaslađivač: sukraloza; cink-bisglicinat; askorbinska kiselina; nikotinska kiselina; tiamin HCl; metilkobalamin.

Sastojci (voćni punč): L-citrulin; beta-alanin; kreatin-monohidrat; regulator kiselosti: limunska kiselina; N-acetil-L-karnitin HCl; aroma: voćni punč; anhidrovani kofein; L-tirozin; sredstva protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid, kalcijum-silikat; zaslađivač: sukraloza; cink-bisglicinat; askorbinska kiselina; nikotinska kiselina; tiamin HCl; metilkobalamin.

Sastojci (ukus plava malina): L-citrulin; beta-alanin; kreatin-monohidrat; regulator kiselosti: limunska kiselina; N-acetil-L-karnitin HCl; aroma: plava malina; anhidrovani kofein; L-tirozin; sredstva protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid, kalcijum-silikat; zaslađivač: sukraloza; cink-bisglicinat; askorbinska kiselina; nikotinska kiselina; tiamin HCl; metilkobalamin.

Sastojci (ukus "Tigrova krv"): L-citrulin; beta-alanin; kreatin-monohidrat; regulator kiselosti: limunska kiselina; N-acetil-L-karnitin HCl; aroma: „tigrova krv” (lubenica, jagoda, kokos); anhidrovani kofein; L-tirozin; sredstva protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid, kalcijum-silikat; zaslađivač: sukraloza; cink-bisglicinat; askorbinska kiselina; nikotinska kiselina; tiamin HCl; metilkobalamin.

 

Način upotrebe: Pomešati 3,25 g (1/3 merice) sa 60-80 ml hladne vode u šejker boci. Konzumirati jednom dnevno, 20-30 minuta pre treninga. Ukoliko proizvod uzimate u popodnevnim časovima to treba da bude najmanje 6 sati pre odlaska na spavanje.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda, kao ni osobama sa određenim medicinskim stanjima (oštećenja jetre i bubrega, srčana oboljenja, visok krvni pritisak) ili pod terapijom. Za vreme upotrebe proizvoda ne konzumirati druge napitke ili hranu koja sadrži kofein. Neophodno je uzimati dovoljno vode, najmanje 6-8 čaša dnevno. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav načinu života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške