You are here

Mega Arginine

Proizdođač: 
Šifra:
1119
Ukratko:
1300 mg arginina po kapsuli - podstiče širenje krvnih sudova, stimuliše lučenje hormona rasta, održava mišiće u anabolizmu Saznaj više
2.190,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (4 glasova)

Mega Arginine

  • 1300mg arginina po kapsuli
  • obezbeđuje pojačanu vazodilataciju
  • stimuliše lučenje hormona rasta
  • održava mišiće u anabolizmu

Arginin je uslovno esencijalna amino kiselina, što znači da ga ljudski organizam proizvodi, ali u suviše malim količinama, te je vežbačima potrebna suplementacija argininom.

L-arginin prirodno može da stimuliše lučenje hormona rasta pri sintezi nekih supstanci, što direktno utiče na anaboličke procese u mišićima i oksidaciji telesnih masnoća. L-Arginin je ključna komponenta u lancu produkcije azot-monoksida (NO), kao osnove iz koje enzim NO-sintaza izdvaja NO iz arginina, a koji je u organizmu odgovoran za širenje krvnih sudova (vazodilataciju) i, samim tim, povećan protok krvi kroz mišić i povećanje priliva hranjivih materija u mišić. Što više hranjivih materija dovedemo u mišić, to će i mišić imati veći potencijal za rast.

Preparati koji sadrže l-arginin pojačavaju produkciju NO, koja se i inače dešava tokom vežbanja u teretani, odnosno pri jakim mišićnim kontrakcijama, koje daju poznati osećaj napumpanosti u muskulaturi. Samo širenje krvnih sudova je l-argininu i srodnim preparatima donelo veliki uspeh kod problema sa potencijom, kod muškaraca kod kojih je ona prouzrokovana lošom prokrvljenošću genitalnog regiona.

Sada je iz Scitec Nutritiona stigla novina u obliku Mega Arginina, koji s pravom nosi takav naziv, jer u jednoj kapsuli ima 1300mg arginina!

 

Namena: dodatak ishrani na bazi L-arginina.

 

Sadržaj aktivnog sastojka

U dnevnoj dozi (1 kapsula)

L-arginin HCl

1300 mg*

* Referentni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci: L-arginin hidrohlorid; kapsula – želatin (goveđi), sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, boje kapsule: titan-dioksid, gvozdje oksid crni, brilijant crna BN).

 

Upotreba: uzeti 1 kapsulu dnevno 30 min pre treninga.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje i koriste lekove, pre upotrebe preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ukoliko proizvod sadrži adsorbere vlage (vidno se razlikuju od proizvoda)-ne jesti ih!

 

Napomene: Koristiti ovaj proizvod kao deo zdrave, izbalansirane ishrane, a ne kao njenu zamenu. Čuvati van domašaja dece.

 

Informacije o alergenima: Može da sadrži tragove MLEKA, SOJE, JAJA, GLUTENA, JEZGRASTOG VOĆA, KIKIRIKIJA, RIBA I LJUSKARA.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške