You are here

Pre Workout For Her

Proizdođač: 
Šifra:
67
Ukratko:
Pre - workout za žene na bazi kofeina, vitamina, aminokliselina, za bolju snagu i energiju Saznaj više
1.660,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Pre Workout For Her

  • Dodatak ishrani, sa zaslađivačima

  • Sadrži kofein

  • Na bazi vitamina, aminokiselina, ekstrakata biljaka i koenzima Q10

  • Niacin i vitamini B6 i C doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i takođe doprinose i smanjenju umora i iscrpljenosti

Proizvodni program "BioTechUSA for her" je kreiran kako bi obezbedio kompletna rešenja za oblikovanje ženskog tela. Akcenat je stavljen na stvaranje proizvoda koji ne sadrže šećer, laktozu, konzervanse ili GMO. Aktivni sastojci vrhunskih proizvoda će Vam pomoći da krenete u novo putovanje, putovanje koje vodi do najvećeg ženskog blaga – samopouzdanja.

DA LI ŽELITE VISOKO-ENERGETSKI TRENING?

Da li želite ponovo biti u formi? Zar ne bi bilo lepo rešiti se određenog viška kilograma? Želite li zategnutno i vitko telo? Da li hoćete da radite više za vaše zdravlje? Sada vas ništa ne može sprečiti da ostvarite svoje snove bez unošenja nepotrebnih kalorija.

"Pre-Workout" FOR HER takođe sadrži vitamine i L-karnitin.

Najpopularniji aktivni sastojak koji dopunjuje vašu ishranu je L-karnitin, jedinjenje aminokiseline koju ljudsko telo prirodno proizvodi. Kako je karnitin komponenta transportnog sistema masnih kiselina, energija koja se skladišti u mastima se može koristiti kroz njega te je neophodno pretvaranje masti u energiju.

Sastav proizvoda:

Sadržaj aktivnih komponenata

100 g

4 g

%PDU*

Beta-alanin

25,25 g

1010 mg

**

L-karnitin (iz L-karnitin-L-tartrata)

17,25 g

690 mg

**

L-citrulin

12,62 g

505 mg

**

L-arginin

10,45 g

418 mg

**

Vitamin C

2022 mg

81 mg

101.00%

Polifenoli (iz ekstrakta lista zelenog čaja, standardizovanog na min 2,99% kofeina)

300 mg

12 mg

**

Hlorogena kiselina (iz ekstrakta zrna zelene kafe, standardizovanog na min 10% kofeina)

275 mg

11 mg

**

Koenzim Q10

250 mg

10 mg

**

Niacin

101 mg

4,04 mg

25.00%

Vitamin B6

29 mg

1,2 mg

86.00%

*PDU - preporučeni dnevni unos; ** = PDU nije ustanovljen

 

Ostali sastojci (ukus kosmopolitan): regulator kiselosti – jabučna kiselina, arome, zaslađivač – sukraloza, sredstvo protiv zgrudvavanja – silicijum dioksid, boja – alura crvena AC*.

*Boja alura crvena AC može da izazove neželjene efekte na aktivnost i pažnju kod dece.

 

Ostali sastojci (ukus mohito): regulator kiselosti – jabučna kiselina, arome, zaslađivač – sukraloza, sredstvo protiv zgrudvavanja – silicijum dioksid, boje – indigotin, tartrazin*.

*Boja tartrazin može da izazove neželjene efekte na aktivnost i pažnju kod dece.

 

Način upotrebe: Pomešati jednu porciju (4 g = 1 ravna merica = 1 puna kafena kašičica) proizvoda sa 200 ml vode. Uzeti jednu porciju dnevno, 15 min pre treninga. Za najbolje rezultate, koristiti blender ili šejker. Napomena: preporučujemo da se porcije odmeravaju na preciznim vagama. Iako se trudimo da naše merice obezbede tačne mere, one su ipak samo približne i nisu zamena za standardne merne instrumente.

 

Upozorenja: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda, osobama koje boluju od bilo kog medicinskog stanja ili uzimaju bilo kakve lekove. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama. Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastrointestinalne poremećaje kao što su mučnina, povraćanje, stomačni grčevi i dijareja.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Informacija o alergenima: proizvedeno u fabrici u kojoj se proizvodi hrana koja sadrži mleko, jaja, gluten, soju, ljuskare, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: Čuvati u čvrsto zatvorenom pakovanju, na temperaturi između 5-25 ºC zaštićeno od svetlosti i vlage. Čuvati van domašaja dece.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške