You are here

Shock Therapy

Proizdođač: 
Šifra:
1197
Ukratko:
Pojačava mišićnu pumpu, umanjuje proizvodnju mlečne kiseline, nadoknađuje izgubljene elektrolite, povećava izdržljivost i energiju, hrani mišiće Saznaj više
5.530,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Shock Therapy

Ovo je još jedan od proizvoda koji nam stiže od Universal-a, njegovom upotrebom vaš odlazak u teretanu više nikada neće biti isti kao pre.On sadrži komponente formulisane sa posebnom namenom , koja se ogleda u povećanju vaših mogućnosti izvođenja tokom treninga.
Ovaj proizvod sadrži:
NO Super Pump Complex koga čine Arginin AKG, Citrrulin Malat i Karnozin.Njegova uloga ogleda se u maksimalnom oslobađanju azot monoksida-NO. Azot monoksid je gas koji se proizvodi u našem telu i on je odgovoran za komunikaciju između ćelija. Dobro je poznata činjenica da azot monoksid povećava protok krvi, što je od velikog značaja za sportiste, jer se na taj način obezbeđuje povećano snabdevanje mišićnih ćelija hranljivim nutritijentima.Jedan od glavnih faktora koji ograničava mišićnu snagu i izdržljivost, tokom intenzivnog treninga, je kiseonik.NO Super Pump Complex može pomoći u bržem dostavljanju kiseonika i nutritijenata čiji je produkt energija u mišićne ćelije, u mnogo bržem vremenskom intervalu, samim tim omogućava mišiću bolju 'pumpu' na treningu.
Muscle Volumizing Complex predstavlja mešavinu trikreatin malata i glukociamina, čija uloga se ogleda u širenju ćelija tj. povećanju volumena mišićnih ćelija, na taj način što mišićne ćelije zadržavaju više vode u sebi.
Naredna komponenta koja ulazi u sastav preparata Shock Therapy, je Energy& Nootropic Complex.
Energy & Nootropic Complex sadrži energetske komponente kao sto su metilksantini i evodiamin.Ove brzo delujuće supstance pomažu u maksimalnom oslobađanju proizvedene energije i snage, pri čemu ce se zadržavaju u organizmu tokom trajanja čitavog treninga.Nootropici su jake supstance koje deluju na centralni nervni sistem i pomažu u povećanju mentalnih sposobnosti. Energy & Nootropic Complex nije samo stimulant, već jake supstance koje ga čine prodiru duboko u mišićnu ćeliju omogućavajući tako trajanje snage i odlaganje pojave zamora.
Antioxidant Complex predstavlja mešavinu posebno izabranih i snažno delujućih antioksidanata kao sto su ekstrakt zelenog čaja, R-ALA, NAC i ekstrakt semena grožđa.Ova snažna mešavina je specijalno formulisana kako bi pomogla u borbi protiv štetnih slobodnih radikala.
Još jedan od komleksa koji sadrži ovaj preparat je Electolyte & pH Delivery Complex. Ovaj kompleks poboljšava apsorpciju nutritienata, snabdevanje mišićnih ćelija nutritientima i pomaže njihovo korišćenja od strane mišićnih ćelija.
Ovaj sistem može znatno poboljšati pumpu, umanjiti proizvodnju mlečne kiseline, nadoknaditi izgubljene elektrolite, povećati izdržljivost i energiju i zasititi mišiće sa nutritijentima koji obezbeđuju njihov rast. Ovo je želja svakog sportiste.

Preporučena upotreba: Kao dijetetski proizvod sipati sadržinu jednog dozera u 250-400ml hladne tečnosti. Uzeti jednu porciju 30 min pre vežbi.

Pre upotrebe konsultovati lekara.
Ovaj proizvod nije namenjen mlađim od 18 godina, kao ni trudnicama i doiljama.

Sastav po jednoj porciji  
Kalorije 40
Ukupni ugljeni hidrati 10 g
Dijetetska vlakna 2g
Šećeri 0g
Vitamin C (kao askorbinska kiselina) 200mcg
Niacin ( kao niacinamid ) 10mg
Vitamin B6 ( kao piridoksin HCl ) 10 mg
Vitamin B12 ( kao cijanokobalamin ) 100mcg
Selen ( kao Na-selenit ) 70mcg
Natrijum ( kao Na-bikarbonat i trinatrijumfosfat )a 117mg
Kalijum ( kao K-fosfat ) 59mg
Shock THERAPY-Grape Splash Zaštićena formula 20g  
NO Super Pump Kompleks, Arginin AKG, Citrulin Malat, L-Karnozin, Kompleks za volumizaciju mišiæa, Trikreatin Matriks(kreatin glukonat, kreatin AKG, kreatin orotat), kreatin monohidrat, Betain Anhidros, beta-alanin,Nikotinamid Adenin Dinukleotid
Energetski i Nootropic Kompleks  
L-taurin,Holin Bitartrat,S-metilksantin kompleks (kofein,teobromin,teofilin), L-tirozin,Yerba Mate,Evodiamiin
Vinpocetin Kompleks antioksidanata
ekstrakt zelenog èaja (standardizovan za 60% EGCG), K-R-ALA (R-alfa lipoinska kiselina), NAC(N-acetil cistein), Ekstrakt semena groždja (standardizovan za 95%polifenola)
Elektroliti i kompleks minerala i pufera
Inulin, Na-bikarbonat, K-fosfat,Magnezijum fosfat, Trinatrijum fosfat polimeri glukoze
Ostali sastojci:maltodekstrin,prirodne arome,S-metilksantin kompleks,Silikon dioksid,izolat proteina mleka.l-lizin HCL,prirodni i veštaèki ukusi, sukraloza, acesulfam K, crveno E129 lake, plava E133

Ključne reči: Snaga, Izdržljivost, Energija, performanse, Mišićna pumpa, Kofein, taurin, Kreatin, No reaktor, arginin

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške