You are here

Tribulus Maximus

Proizdođač: 
Šifra:
107
Ukratko:
Prirodni podsticaj za lučenje testosterona, povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti Saznaj više
1.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
4.011426
Prosek: 4 (7 glasova)

Tribulus Maximus

  • Ultra doza tribulusa od 1500 mg

  • Prirodno povećava nivo testosterona

  • Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti, potencija

 

 

Tribulus Terrestris je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije. Tribulus Terrestris je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi. Povećani nivo testosterona potpomaže sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena što je osnov povećanja mišićnih ćelija. Za sportiste je veoma važno da Tribulus Terrestris potpomaže brzu regeneraciju, što je osnov intenzivnijih i delotvornijih treninga, kao i postepeno povećanje mišićne mase.

 

Tribulus Terrestris povećava nivo testosterona tako što podiže nivo luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize. U slučaju unošenja testosterona , ljudski organizam prestaje da ga proizvodi, ovo dejstvo kod uzimanja tribulusa ne dolazi do izražaja, stoga tribulus nema štetne efekte. Sportisti koriste tribulus da bi održali odgovarajući nivo testosterona i potpomogli povećanje mišićne mase. Tokom testiranja vršenog prilikom ispitivanja proizvoda, veći broj korisnika primećuje povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snagu.

 

Sadržaj aktivne komponente

100 g

1 tableta

Suvi ekstrakt herbe Tribulus terrestris

-od čega saponina

79 g

19 g

1500 mg

360 mg

 

Sastojci: Suvi ekstrakt herbe Tribulus terrestris standardizovan na 24% saponina; sredstva za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, kalcijum fosfat; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; omotač [sredstva za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, hidroksipropil celuloza; modifikovani skrob; trigliceridi srednje dužine lanca; sredstvo protiv zgrudvavanja: talk; izopropanol; stabilizator: polietilen glikol].

 

Način upotrebe: 1 tableta dnevno, ujutru ili uveče, uz obrok.

 

Upozorenja: Preparat je namenjen muškarcima starijim od 18 godina. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama sa tumorima osetljivim na androgene. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Osobe koje koriste lekove za regulaciju krvnog pritiska, aritmije, ili lekove za terapiju dijabetesa, pre upotrebe ovog preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

 

Način čuvanja: čuvati na temperaturi od 5-25°C, u dobroj zatvorenoj boci, na suvom i tamnom mestu.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške