You are here

Tribulus Maximus

Proizdođač: 
Šifra:
107
Ukratko:
Prirodni podsticaj za lučenje testosterona, povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti Saznaj više
2.470,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
4.314
Prosek: 4.3 (10 glasova)

Tribulus Maximus

  • Ultra doza tribulusa od 1500 mg

  • Prirodno povećava nivo testosterona

  • Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti, potencija

 

 

Tribulus Terrestris je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije. Tribulus Terrestris je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi. Povećani nivo testosterona potpomaže sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena što je osnov povećanja mišićnih ćelija. Za sportiste je veoma važno da Tribulus Terrestris potpomaže brzu regeneraciju, što je osnov intenzivnijih i delotvornijih treninga, kao i postepeno povećanje mišićne mase.

 

Tribulus Terrestris povećava nivo testosterona tako što podiže nivo luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize. U slučaju unošenja testosterona , ljudski organizam prestaje da ga proizvodi, ovo dejstvo kod uzimanja tribulusa ne dolazi do izražaja, stoga tribulus nema štetne efekte. Sportisti koriste tribulus da bi održali odgovarajući nivo testosterona i potpomogli povećanje mišićne mase. Tokom testiranja vršenog prilikom ispitivanja proizvoda, veći broj korisnika primećuje povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snage.

Sadržaj aktivnog sastojka

100 g

1 tableta

Suvi ekstrakt ploda tribulusa (Tribulus terrestris)

- od toga saponina

78,95 g

18,95 g

1500 mg

360 mg

Sastojci: suvi ekstrakt ploda tribulusa (Tribulus terrestris)(24% saponina); sredstva za povećanje zapremine - mikrokristalna celuloza, kalcijum-fosfati; sredstva protiv zgrudvavanja - magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; omotač [sredstva za glaziranje - hidroksipropilmetilceluloza, hidroksipropilceluloza; modifikovani skrob; trigliceridi srednje dužine lanca; sredstvo protiv zgrudvavanja - talk; stabilizator - polietilenglikol].

 

Način upotrebe: 1 tableta dnevno, ujutru ili uveče, uz obrok.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu I zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja: Preparat je namenjen muškarcima starijim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama sa tumorima osetljivim na androgene. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom. Osobe koje koriste lekove za regulaciju krvnog pritiska, aritmije ili dijabetesa, pre upotrebe ovog preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Zbog mogućeg fototoksičnog dejstva, preporučuje se izbegavanje sunčanja ili primena preparata za zaštitu od sunca sa SPF vrednostima većim od 30 tokom primene preparata. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Način čuvanja: čuvati u dobroj zatvorenoj boci, na suvom i tamnom mestu.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške