You are here

Easy-C 500mg

Proizdođač: 
Šifra:
354
Ukratko:
Vitamin C za jači imunitet i vitalnost organizma. Formula obogaćena bioflavonoidima citrusa, moćnim antioksidansima koji pojačavaju dejstvo vitamina. 100% vegetarijanski proizvod.   Saznaj više
1.960,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Easy-C 500mg

 

  • Doprinosi funkcionisanju imunog i nervnog sistema

  • Doprinosi zaštiti ćelija od slobodnih radikala

  • Doprinosi smanjenju zamora i iscrpljenosti

  • 100% vegetarijanski proizvod

 

Vitamin C je najpoznatiji vitamin sa mnogobrojnim funkcijama. Vitamin C je jedan od najvažnijih antioksidanata koji smanjuje količinu štetnih produkata metabolizma u organizmu doprinoseći boljem opštem stanju organizma. Otkriven 1930-ih smatra se smatra jednim od temelja savremene ishrane. Vitamin C doprinosi funkcionisanju imunog i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, potreban je za rast i obnavljanje tkiva u svim delovima tela, pomaže u apsorpciji gvožđa, proizvodnji kolagena i doprinosi opštem zdravlju kože, kostiju i zuba.

 

Natrol® Easy-C® sadrži esterifikovani vitamin C koji eliminiše uobičajenu kiselost vitamina C, rastvorljiv je u vodi i masti i omogućava bržu apsorpciju. Esterifikovani vitamin C je četiri puta efikasniji od klasičnog oblika, duže se zadržava u organizmu i ne izaziva stomačne probleme.

 

Natrol® Easy-C® je obogaćen bioflavonoidima citrusa, moćnim antioksidansima koji se nalaze u biljnoj hrani. Smatra se da bioflavonoidi pojačavaju delovanje vitamina C i dodaju još jedan izvor antioksidativne zaštite za podršku vašem zdravlju.

 

Natrol® Easy-C®

Izgledati i osećati se zdravim nikada nije bilo lakše!

 

Namena proizvoda: Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

Aktivni sastojci:

U pojedinačnoj dozi

(1 kapsula)

U dnevnoj dozi

(2 kapaule)

%PDU*

Vitamin C

500 mg

1000 mg

1250%

Bioflavonoidi citrusa

200 mg

400 mg

**

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci: kalcijum-askorbat; kompleks bioflavonoida citrusa u prahu; kapsula: hidroksipropilmetilceluloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat; askorbil-palmitat; sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid.

 

Način upotrebe: Uzimati jednu dozu (1 kapsula) dva puta dnevno, preporučljivo uz obrok.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara /farmaceuta.

 

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške