You are here

Zamene za obrok i proteinski napici

Ukusne instant kesice, zamene za obrok, koje možete poneti bilo gde sa sobom sadrže visoku količinu proteina i izvrsnog su ukusa. Samo ih umutite sa vodom ili mlekom i vaš obrok je spreman. Zamene za obrok su dostupne u različitim ukusima i varijantama sa više ili manje ugljenih hidrata, sa dodatkom dobrih masti ili vitamina i minerala.

Saznaj više

Ustali ste rano, istrčali ste iz kreveta, na brzinu ste uspeli da doručkujete ili ste i to ostavili za kasnije (što je velika šteta jer je naš metabolizam tada najbrži), očekuju vas obaveze, posle toga ćete možda odjuriti na trening, treba vam mnogo snage i koncentracije u toku celog dana... Pored toga želeli biste da pazite i na svoju figuru, ali ne stižete da jedete... Svaki put kada osetite glad ili kad je vreme za obrok dolazite u iskušenje da pojedete nešto za šta znate da baš i nije idealan izbor ili razmišljate šta jesti pošto niste stigli da spakujete hranu za danas...
Ima li rešenja?
Obrok iz kesice - zamene za obrok, popularno zvane MRP (u prevodu sa engleskog Meal Replacement Powder, tj. Praškaste zamene za obrok) predstavljaju odlično rešenje za ovakve situacije. Ono što je vrlo praktično je to da ih možete lako poneti bilo gde sa sobom i samo ih razmutiti sa malo vode ili nemasnog mleka i obezbedićete organizmu obilje važnih nutrijenata, šejk ćete popiti brzo, jer je vrlo prijatnog ukusa i bićete siti, i što je najvažnije – nećete dovesti u \rizik\ vašu liniju.
U Pansport-ovoj ponudi nalazi se više vrsta zamena za obrok.Neke od najpopularnijih su:
Labrada Lean Body zamena za obrok - visokoproteinska formula sa dodatkom važnih vitamina i minerala i umerenim sadržajem ugljenih hidrata.
Labrada Lean Body For her - Zamena za obrok koja je specijalno namenjena i prilagođena ženama. (Što ne znači da ostale zamene za obrok žene ne mogu da koriste, već je ova specijalno formulisana za žene uvažavajući specifičnosti njihovog organizma).
Universal Unisyne zamena za obrok - Jedna od starih i vrlo dobro poznatih \obroka pri ruci\. Probajte, nećete se pokajati!
Gotovi proteinski napici - U našoj ponudi možete naći i gotove proteinske napitke, tzv. \Ready To Drink\ napitke, kao npr.:
PowerBar Protein Plus drink – zamena za obrok, proteinski napitak odličan za regeneraciju nakon treninga i sadrži čak 50g proteina, što je u prevodu negde oko 2 velike šnicle mesa... Pored visokog sadržaja proteina sadrži i važne ugljene hidrate i vitamine.
Dymatize Elite liquid protein -25g čistog proteina u bočici spremnoj za piće, u potpunosti bez ugljenih hidrata i masti, idealno za dijetu.
Biotech Ultra Loss, zamena za obrok sa visokim sadržajem proteina, vitamina, sagorevača masti, dijetetskih vlakana. Idealan preparat za zamenu obroka na dijetetskom režimu ishrane.

Protein Shake

Protein Shake

  Visok sadržaj proteina (50 g u 500 ml) Nizak sadržaj masti 3 sjajna ukusa   Inkospor® Protein shake je mlečni proteinski napitak koji ćete obožavati! Bogat proteinima, predstavlja idealan obrok kojim ćete nahraniti svoje mišiće nakon napornog treninga. Takođe možete ga konzumirati za doručak i tako svom telu obezbediti zdrav, proteinski početak dana. Inkospor® Protein shake je vrlo lak za konzumiranje, samo promućkajte i uživajte! Za najbolji ukus preporučujemo da ga konzumirate ohlađenog. Inkospor® Protein shake, proizvoden na bazi obranog mleka dodatno obogaćenim mlečnim proteinom, dolazi u tri fantastična ukusa: čokolada, vanila i breskva-marakuja.     Nutritivna vrednost 100 ml 500 ml Energetska vrednost 259 kJ (61 kcal) 1295 kJ/(305 kcal) Masti - od čega zasićene masne kiseline 0,2 g 0,2 g 1 g 1 g Ugljeni hidrati - od čega šećeri 4,8 g 4,8 g 24 g 24 g Proteini 10 g 51 g So 0,16 g 0,8 g *Vrednosti u tabeli su izražene za ukus breskva-marakuja.   Sastojci (ukus breskva-marakuja): voda, obrano mleko u prahu sa 0,2% m.m. (8,6%); mlečni protein (8%) (iz mleka); arome breskve i marakuje; stabilizatori: gelan guma, karagenan; zaslađivač: sukraloza; boja: karoten.   Sastojci (ukus čokolade): voda, obrano mleko u prahu sa 0,2% m.m. (8,6%); mlečni protein (8,3%) (iz mleka); kakao prah (1,7%); stabilizatori: gelan guma, karagenan; zaslađivač: sukraloza.   Sastojci (ukus vanile): voda, obrano mleko u prahu sa 0,2% m.m. (8,6%); mlečni protein (8%) (iz mleka); boja: riboflavin; stabilizatori: gelan guma, karagenan; zaslađivač: sukraloza, aroma vanile.   Preporučena upotreba: Za najbolji užitak konzumirati ohlađen proizvod. 1 boca dnevno. Proizvod nije zamena za raznovrsnu i balansiranu ishranu i zdrav način života.   Alergen info: sadrži mleko.   Način čuvanja: dobro zatvoren proizvod čuvati na temperaturi od +5ºC do +25ºC. Pre upotrebe dobro izmućkati. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i popiti u toku 24 časa.   Zemlja porekla: Nemačka Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik  omogućio Pansport Forum