You are here

Animal Flex

Proizdođač: 
Šifra:
684
Ukratko:
  Svaki paketić Animal Flexa sadrži nekoliko ključnih zaštitnih kompleksa koji će pomoći zglobovima: Moćan kompleks za zglobove koji pomaže obnovi vezivnog tki...Saznaj više
5.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (3 glasova)

Animal Flex

 

Svaki paketić Animal Flexa sadrži nekoliko ključnih zaštitnih kompleksa koji će pomoći zglobovima:

  • Moćan kompleks za zglobove koji pomaže obnovi vezivnog tkiva

  • Zatim kompleks za podrsku, koji pruža doprinos pri saniranju i redukciji bola

  • Kompleks za podmazivanje koji pomaže zglobovima prilikom njihovog pomeranja.

 

Napornijim treninzima, većim težinama, brojnim serijama Vaše zglobove, tetive, ligamente i vezivna tkiva izlažete većem stresu.
Animal Flex je koncipiran tako da pomaže jačanju Vašeg telesnog skeleta, kao i da pomogne u zaštiti vaših zglobova, tetiva i ligamenata, koji su izloženi velikim opterećenjima tokom treninga. Animal Flex je namenjen sportistima koji se bave bodibildingom i powerliftingom kao i ljudima koju su pretrpeli povredu koštano-vezivnog sistema ili imaju problema sa istim.

Animal Flex je formula za osobe kojima zbog povrede ili radi prevencije povrede zglobova, treba dodatna podrška za obnovu hrskavice i povećanje pokretljivosti zglobova. Supstance koje su odgovorne za stanje i aktivnost zglobova i tetiva, kao i zaštitu i obnovu zglobnog tkiva su MSM (metil-sulfonil-metan) i Glukozamin sulfat. Ove supstance su sastavni deo proizvoda Animal Flex, ali tu su i ostali elementi neophodni za dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje opterećenih zglobova.

Glukozamin i Hondroitin pomažu da se održi stabilnost zglobova, ligamenata i krvnih sudova. Najpotrebniji je unos glukozamina pri intenzivnijim treninzima, pripremama za takmičenje, kao i u toku samog takmičenja. Tada su zglobovi izloženi najvećem naprezanju tj. najviše se troše i dodatno unošenje glukozamin-a predstavlja preventivu od povreda. Ali značajan je i ako do povreda dođe jer tada otklanja bolove i ukočenost i povećava pokretljivost. Glukozamin se brzo resorbuje da bi regenerisao hrskavicu, ojačao kosti, ligamente, tetive i čauru zgloba.

Animal Flex sadrži i mešavinu ključnih vitamina i minerala (vitamin C, vitamin E, Selen, Mangan) koji doprinose optimalnom zdravlju zglobova i vezivnog sistema. Animal Flex je kompletan, sveobuhvatan i efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi pre svega zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva, a ukoliko ste bili povređeni ubrzaće vaš oporavak.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani na bazi vitamina, minerala i biljnih ekstrakata uz dodatak enzima, glukozamina, hondroitina i MSM.

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

100g

1 kesica

(3 kaps.+5 tabl.)

%NRV

(1 kesica)

Metilsulfonilmetan (MSM)

16.67 mg

1.4 g

*

Ulje semena lana (Linum usitatissimum) (min.50% alfa-linolne kiseline)

11.90 g

1 g

*

Glukozamin hidrohlorid

8.97 gg

753.62 mg

*

Glukozamin-sulfat 2 KCl

8.97 gg

753.62 mg

*

Prah rizoma đumbira (Zingiber officinalis)

5.65 g

475 mg

*

Prah rizoma kurkume (Curcuma longa)

3.27 g

275 mg

 

Hondroitin-sulfat

1.25 g

104.66 mg

*

Vitamin C

1,19 g

100 mg

125

Suvi ekstrakt smole bosvelije(Boswellia serrata)(4:1)

1,19 g

100 mg

*

Kvercetin (suvi ekstrakt pupoljaka Sophore japonica)(15:1

1,19 g

100 mg

*

Vitamin E (sadrži soju)

0.82 g

64 mg α-TE

533

Bromelain

0.59 g

50 mg

*

Prah ploda crnog bibera

0.23 g

19 mg

*

Cink

0.18 g

15 mg

150

Mangan

11.9 mg

1 mg

50

Hijaluronska kiselina

11.9 mg

1 mg

*

Selen

833.33 μg

70 μg

127.3

NRV=Nutritivna referentna vrednost *=Nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

 

 

Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine: dikalcijumfosfat; metilsulfonilmetan; maltodekstrin, ulje semena lana (Linum usitatissimum) standradizovano na min.50% alfa-linolenske kiseline; glukozamin hidrohlorid (iz školjkaša/ljuskara); glukozamin-sulfat 2KCl (iz školjkaša/ljuskara); prah rizoma đumbira (Zingiber officinalis); želatin(sadrži sulfite); prah rizoma kurkume (Curcuma longa); sredstvo protiv zgrudvavanja: stearinska kiselina; hondroitin-sulfat; L-askorbinska kiselina; suvi ekstrakt smole bosvelije (Boswellia serrata)(4:1); kvercetin (suvi ekstrakt pupoljaka Sophore japonica)(15:1);sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat; D-alfa-tokoferol sukcinat (soja); humektant: glicerin; natrijum-selenit 0,1%;kalijum-hlorid; sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza; farmaceutska glazura [rastvarač: denaturisani etanol; sredstvo za glaziranje: šelak; emulgator: destilovani diacetilovani monogliceridi]; bromelain (iz ananasa) 600 GDU; boja za kapsulu: ekstrakt rogača (Ceratonia siliqua); sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum dioksid; prah ploda crnog bibera; cink-oksid; prečišćena voda; mangan-sulfat; hijaluronska kiselina.

 

Preporučena upotreba: jednom dnevno uzeti jednu kesicu (3 kaps.+5 tabl.) uz bilo koji obrok.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta, naročito osobe koje boluju od nekog dijagnostifikovanog oboljenja ili koriste redovnu terapiju. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece, Usled kontakta tableta i kapsula, dolazi do promene boje tableta. Ova pojava ni na koji način ne utiče na kvalitet i bezbednost proizvoda.

 

Informacije o alergenima: Sadrži LJUSKARE I ŠKOLJKAŠE, SOJU i SULFITE. Može da sadrži tragove MLEKA, JAJA, KIKIRIKIJA, JEZGRASTOG VOĆA, RIBA I PŠENICE.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu, daleko od direktnog uticaja svetlosti, vlage i toplote.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške

Slični proizvodiomogućio Pansport Forum