You are here

Arthro Guard Powder

Šifra:
1350
Ukratko:
Kompleksni dodatak ishrani u prahu kao podrška zdravlju i dobrom funkcionisanju zglobova, sa kolagenom, glukozaminom, MSM, sprašenom membranom ljuske jajeta, biljnim ekstraktima, vitaminom C... Saznaj više
3.210,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Arthro Guard Powder

 

  • 6g kolagena u dnevnoj dozi

  • 1,5g glukozamin-sulfata, 1,2g hondroitin-sulfata i 2g MSM u dnevnoj dozi

  • Sprašena membrana ljuske jajeta

  • Biljni ekstrakti

  • Vitanin C i kalcijum

  • Atraktivni ukusi: tropsko voće i kajsija

  • Bez šećera, laktoze i glutena

 

Ljudsko telo je jedna vrlo kompleksna "mašina", prirodom konstruisana od mnogo delova koji moraju raditi zajedno kako bi sve dobro funkcionisalo. Međutim naš brzi način života, svakodnevna žurba, želja i potreba da se ostvare zacrtani ciljevi, ovu osetljivu i komplikovanu mašineriju stavljaju pred izazov. Želimo da budemo fizički aktivni, bilo da je to zbog celokupnog psiho-fizičkog zdravlja ili životnog opredeljenj i poziva, ali često zaboravljamo da se pri tome naše telo zamara i troši i da moramo da obratimo pažnju na svaki pojedinači "zamajac".

Fizički aktivan život ne bi bio moguć bez dobrog funkcionisanja zglobova.

 

Da bismo očuvali dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje kostiju, hrskavica, zglobova i mišića, moramo unositi odgovarajuće hranljive materije. Međutim, zbog našeg užurbanog dnevnog rasporeda teško je obratiti pažnju na dobro uravnoteženu ishranu.

Tokom formulisanja Arthro Guard-a vodilo se računa o sastojcima koji neguju tkiva koja formiraju kosti, zglobove, hrskavicu. Zbog toga Arthro Guard powder sadrži kolagen, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat i MSM, plus kalcijum, koji doprinosi održavanju normalnih kostiju. Vitamin C je takođe bitna komponenta Arthro Guard napitka koji doprinosi normalnoj sintezi kolagena u telu i normalnom stanju kostiju i hrskavice. Sastojak proizvoda je i membrana ljuske jajeta koja se sastoji prvenstveno od vlaknastih proteina kao što je kolagen tipa I. Takođe sadrži i glikozaminoglikane, poput hondroitin sulfata i sulfatne glikoproteine, poput glukozamina, hijaluronsku kiselinu- esencijalne supstance zadužene za održanje zdravih zglobova i vezivnog tkiva.

 

 

Uz redovne fizičke aktivnosti i istezanje i suplementaciju Arthro Guard-om vaši zglobovi će funkcionisati savršeno!

 

Arthro Guard u prahu preporučujemo:

  • Muškarcima i ženama sa aktivnim životnim stilom

  • Osobama sa nedovoljno raznovrsnom ishranom

 

Kao i svi BioTechUSA proizvodi, Arthro Guard u prahu sastoji se od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

 

 

Namena proizvoda: Dodatak ishrani u prahu, za pripremu napitka sa kolagenom, MSM, glukozaminom, hondroitinom, kalcijumom, vitaminom C, biljnim ekstraktima i membranom jaja.

 

Aktivni sastojci

U 100g proizvoda

U jednoj porciji (17 g)

%PDU*

Hidrolizovani kolagen

35 g

6000 mg

**

Metilsulfonilmetan (MSM)

11,8 g

2000 mg

**

Glukozamin-sulfat

8,8 g

1500 mg

**

Hondroitin-sulfat

7,8 g

1200 mg

**

Kalcijum

2,9 g

500 mg

63%

Suvi ekstrakt korena đavolje kandže (Harpagophytum procumbens) 5:1, standardizovan na 4% harpagozida

- od čega harpagozida

2,9 g

 

0,116 g

500 mg

 

20 mg

**

 

**

Sprašena membrana JAJA

2,5 g

420 mg

**

Suvi ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) 4-6:1, standardizovan na 65% bosvelične kiseline

- od čega bosvelične kiseline

1,5 g

 

0,973 g

245 mg

 

159 mg

**

 

**

Suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 25:1, standardizovan na 95% kurkuminoida

- od čega kurkuminoida

1,2 g

 

0,954 g

200 mg

 

190 mg

**

 

**

Vitamin C

471 mg

80 mg

100%

*PDU = preporučeni dnevni unos ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Nutritivna vrednost

U jednoj porciji (17 g)

U 100 g proizvoda

Energetska vrednost

146 kJ/34 kcal

858 kJ/202 kcal

Masti

- od čega zasićene masne kiseline

0 g

0 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od čega šećeri

2 g

<0,5 g

12 g

<0,5 g

Proteini

5,7 g

34 g

So

0,39 g

2,3 g

 

Način primene: Pomešati jednu dozu (17 g praha = 3 u vrh pune merice ili 2 u vrh pune supene kašike) sa 350 ml vode u šejkeru. Kozumirati jednom dnevno, uz obrok.

 

Sastojci (ukus kajsije): hidrolizovani kolagen; glukozamin-sulfat KCl (iz ŠKOLJKAŠA); metilsulfonilmetan (MSM) [metilsulfonilmetan, sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid]; dikalcijum fosfat; hondroitin-sulfat; regulator kiselosti: limunska kiselina; aroma: kajsija; suvi ekstrakt korena đavolje kandže (Harpagophytum procumbens) 5:1 standardizovan na 4% harpagozida; sprašena membrana JAJA (Eggbrane®); sredstvo za povećanje zapremine: polidekstroza; suvi ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) 4-6:1 standardizovan na 65% bosvelične kiseline; suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 25:1 standardizovan na 95% kurkuminoida; so; L-askorbinska kiselina; zaslađivač: sukraloza.

 

Sastojci (ukus tropskog voća): hidrolizovani kolagen; glukozamin-sulfat KCl (iz ŠKOLJKAŠA); metilsulfonilmetan (MSM) [metilsulfonilmetan, sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid]; dikalcijum fosfat; hondroitin-sulfat; aroma: tropsko voće; regulator kiselosti: limunska kiselina; suvi ekstrakt korena đavolje kandže (Harpagophytum procumbens) 5:1 standardizovan na 4% harpagozida; sprašena membrana JAJA (Eggbrane®); suvi ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) 4-6:1 standardizovan na 65% bosvelične kiseline; suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 25:1 standardizovan na 95% kurkuminoida; sredstvo za povećanje zapremine: polidekstroza; so; L-askorbinska kiselina; zaslađivač: sukraloza.

 

Informacije o alergenima: Sadrži JAJA i ŠKOLJKAŠE. Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJA, SUMPOR-DIOKSID, ŠKOLJKAŠI i ostali MEKUŠCI i JEZGRASTO VOĆE.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda ili osobama koje koriste neku terapiju. Ne preporučuje se primena kod osoba koje imaju čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu i kamen u žučnoj kesi, kao ni kod osoba sa opstrukcijom žučnih puteva i kamenjem u žuči. Osobe sa oboljenjima jetre ili bubrega, osobe sa postojećim gastritisom, osobe koje uzimaju varfarin ili antritrombske lekove i osobe sa hemofilijom, osobe sa gastroezofagusnom refluksnom bolesti (GERB) i istorijom peptičkog ulkusa moraju biti vrlo oprezne kod upotrebe ovog preparata. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Mađarska

 

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške