You are here

Flex Joint

Proizdođač: 
Šifra:
980
Ukratko:
Dodatak ishrani koji čuva i poboljšava funkciju zglobova, omogućava veću fleksibilnost i doprinosi smanjenju bola u zglobovima. Saznaj više
3.290,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Flex Joint

  • Hidrolizovani oblik kolagena za bolju apsorpciju

  • Izgradnja hrskavice i održavanje njene elastičnosti

  • Ublažavanje bola u zglobovima

  • Preporučljivo za sportiste, profesionalce i rekreativce, ali i za osobe starijeg životnog doba

 

Flex Joint je savršen proizvod za sve koji žele da podrže i održe zdravlje zglobova, kostiju i hrskavice. Jedinstvena formula kombinuje kolagen, glukozamin, hondroitin i MSM, sastojke koji igraju vitalnu ulogu u izgradnji hrskavice.

Dodatak vitamina C, antioksidansa olakšava telu da upije aktivne sastojke.

 

Kolagen je protein najvećim delom sadržan u hrskavici, gde je veoma važan za funkcionisanje i integritet vezivnog tkiva zglobova, a ima ga i u kostima, ligamentima, tetivama i koži. U organizmu, kolagen je zadužen za izgradnju hrskavice, ligamenata, tetiva i kostiju, za strukturu i elastičnost krvnih sudova, za stimulisanje i povećavanje rasta i snage mišića, za elastičnost i vlažnost kože, za stimulaciju rasta noktiju i kose, itd...

MSM je organsko sumporno jedinjenje sa širokim spektrom delovanja, a najznačajniji je u sposobnosti obnavljanja vezivnog tkiva i mogućnosti uklanjanja bolova prouzrokovanih upalom.

Glukozamin je uveliko poznat sastojak suplemenata za zaštitu zglobova. Jedan je od najbitnijih gradivnih blokova hrskavice, osigurava joj elastičnost i sposobnost ublažavanja udaraca te je čuva od oštećenja. S godinama se smanjuje sposobnost organizma da stvara glukozamin i preporuka je korišćenje suplemenata sa glukozaminom.

Hondroitin, još jedan dobro poznat sastojak proizvoda za zaštitu zglobova, poboljšava i održava strukturu i funkciju zglobova, sprečava razgradnju hrskavice, smanjuje bol i deluje antiupalno.

 

-vrednosti u tabeli iskazani su za ukus jabuke-

Aktivna komponenta:

100 g

½ merice (6 g)

%NRV

Hidrolizovani goveđi kolagen

(Peptan® B 2000 LD)

 

44,83 g

 

2690 mg

 

*

Metilsulfonilmetan (MSM)

16,67 g

1000 mg

*

GLUKOZAMIN-SULFAT

12,50 g

750 mg

*

Hondroitin-sulfat

10,00 g

600 mg

*

L-askorbinska kiselina (vitamin C)

8,33 g

500 mg

625%

NRV – nutritivna referentna vrednost; * - NRV nije ustanovljena.

 

Sastojci (ukus jabuke): peptidi hidrolizovanog goveđeg kolagena, metilsulfonilmetan, GLUKOZAMIN-SULFAT, hondroitin-sulfat, L-askorbinska kiselina (vitamin C), arome, regulatori kiselosti (limunska i jabična kiselina), boje (bakarni kompleks hlorofila i hlorofilina), zaslađivač (sukraloza).

 

Sastojci (ukus narandže): peptidi hidrolizovanog goveđeg kolagena, metilsulfonilmetan, GLUKOZAMIN-SULFAT, hondroitin-sulfat, L-askorbinska kiselina (vitamin C), arome, regulatori kiselosti (limunska i jabična kiselina), boja (karoteni), zaslađivač (sukraloza).

 

Doziranje i način upotrebe: Pomešati ½ merice (6 g) proizvoda sa 125-150 ml vode. Korisitit jednom dnevno.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje i/ili koriste lekove, pre upotrebe ovog preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Dijabetičarima i osobama koje koriste lek varfarin ili imaju hemofiliju se preporučuje poseban oprez. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, treba prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani ne mogu se koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Alergeni: Sadrži LJUSKARE. Proizvod može sadržati tragove MLEKA, SOJE, GLUTENA, JAJA, RIBE i SULFITA.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati na temperaturi nižoj od 25°C, zaštićen od vlage i direkton delovanja sunca.

 

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške