You are here

Zamene za obrok i proteinski napici

Ukusne instant kesice, zamene za obrok, koje možete poneti bilo gde sa sobom sadrže visoku količinu proteina i izvrsnog su ukusa. Samo ih umutite sa vodom ili mlekom i vaš obrok je spreman. Zamene za obrok su dostupne u različitim ukusima i varijantama sa više ili manje ugljenih hidrata, sa dodatkom dobrih masti ili vitamina i minerala.

Saznaj više

Ustali ste rano, istrčali ste iz kreveta, na brzinu ste uspeli da doručkujete ili ste i to ostavili za kasnije (što je velika šteta jer je naš metabolizam tada najbrži), očekuju vas obaveze, posle toga ćete možda odjuriti na trening, treba vam mnogo snage i koncentracije u toku celog dana... Pored toga želeli biste da pazite i na svoju figuru, ali ne stižete da jedete... Svaki put kada osetite glad ili kad je vreme za obrok dolazite u iskušenje da pojedete nešto za šta znate da baš i nije idealan izbor ili razmišljate šta jesti pošto niste stigli da spakujete hranu za danas...
Ima li rešenja?
Obrok iz kesice - zamene za obrok, popularno zvane MRP (u prevodu sa engleskog Meal Replacement Powder, tj. Praškaste zamene za obrok) predstavljaju odlično rešenje za ovakve situacije. Ono što je vrlo praktično je to da ih možete lako poneti bilo gde sa sobom i samo ih razmutiti sa malo vode ili nemasnog mleka i obezbedićete organizmu obilje važnih nutrijenata, šejk ćete popiti brzo, jer je vrlo prijatnog ukusa i bićete siti, i što je najvažnije – nećete dovesti u \rizik\ vašu liniju.
U Pansport-ovoj ponudi nalazi se više vrsta zamena za obrok.Neke od najpopularnijih su:
Labrada Lean Body zamena za obrok - visokoproteinska formula sa dodatkom važnih vitamina i minerala i umerenim sadržajem ugljenih hidrata.
Labrada Lean Body For her - Zamena za obrok koja je specijalno namenjena i prilagođena ženama. (Što ne znači da ostale zamene za obrok žene ne mogu da koriste, već je ova specijalno formulisana za žene uvažavajući specifičnosti njihovog organizma).
Universal Unisyne zamena za obrok - Jedna od starih i vrlo dobro poznatih \obroka pri ruci\. Probajte, nećete se pokajati!
Gotovi proteinski napici - U našoj ponudi možete naći i gotove proteinske napitke, tzv. \Ready To Drink\ napitke, kao npr.:
PowerBar Protein Plus drink – zamena za obrok, proteinski napitak odličan za regeneraciju nakon treninga i sadrži čak 50g proteina, što je u prevodu negde oko 2 velike šnicle mesa... Pored visokog sadržaja proteina sadrži i važne ugljene hidrate i vitamine.
Dymatize Elite liquid protein -25g čistog proteina u bočici spremnoj za piće, u potpunosti bez ugljenih hidrata i masti, idealno za dijetu.
Biotech Ultra Loss, zamena za obrok sa visokim sadržajem proteina, vitamina, sagorevača masti, dijetetskih vlakana. Idealan preparat za zamenu obroka na dijetetskom režimu ishrane.

Protein Shake

Proteinski mlečni napitak odličnog ukusa spreman za konzumiranje. Čak 50g proteina u jednoj boci.