You are here

ZMA®

Proizdođač: 
Šifra:
386
Ukratko:
ZMA® je jedinstvena i patentirana formulacija minerala u posebnom obliku i posebnom odnosu u kojem izazivaju anabolički efekat u telu. Saznaj više
2.690,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

ZMA®

 

  • prirodni booster testosterona

  • povećava sportske performanse

  • povećava rast mišićne mase

 

 

ZMA® je jedinstvena i patentirana formulacija minerala u posebnom obliku i posebnom odnosu u kojem izazivaju anabolički efekat u telu. Sadrži cink i magnezijum, uključujući cink l-monometionin (L-OptiZinc®–U.S. Patent 5,278,329). Vitamin B6 u ovoj formuli pojačava resorpciju cinka i magnezijuma ali i iskoristljivost ova dva minerala.

ZMA® je jak nesteroidni i potpuno prirodni suplement koji je klinički ispitivan i tada je dokazano da povećava nivo slobodnog i ukupnog testosterona, kao i insulinu sličan hormon rasta (IGF-1). To dovodi do dramatičnog povećanja snage.

ZMA® je originalni cink-magnezijumski suplement razvijen od strane SNAC Systems, Inc. i jedini je validni preparat ovakvo tipa prema publikovanim istraživanjima.


 

Jedna doza (3 kapsule) sadrži:

ZMA®

2.400 mg

Cink

30 mg

Magnezijum

450 mg

Vitamin B6

10,5mg

 

Sastojci: ZMA® (cink u obliku L-monometionin-sulfata i L-aspartata; magnezijum-citrat, magnezijum-oksid, piridoksin hidrohlorid), želatinska kapsula (napravljena od čistog želatina, vode, boje: titanijum-dioksid), sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, silicijum-dioksid.

 

Način upotrebe: Muškarci uzimaju 3 kapsule dnevno, žene 2 kapsule dnevno, 30-60 minuta pre noćnog odmora na prazan stomak.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

Alergen info: može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, glutena, orašastih plodova ili kikirikija.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške